Всеки човек би искал да знае какво го очаква в

...
Всеки човек би искал да знае какво го очаква в
Коментари Харесай

Астрологът Павел Глоба посочи късметлийските зодии за март

Всеки човек би желал да знае какво го чака в бъдещето, с цел да се приготви по най-хубавия метод за изненадите, които му е подготвила Съдбата. Хороскопът за март на известния съветския астролог Павел Глоба е идеалната опция за това.

Според експерта, третият месец на годината ще бъде белязан от световни промени. Те ще се дължат в известна степен на настойника на 2022 година – Водният тигър, написа jenata.blitz.bg.

Това е нападателен див звяр, който набира скорост и стартира да оказва напън. Събитията от месеца ще се случват бързо, по тази причина Глоба предлага постоянно да сте нащрек и да реагирате бързо на събитията.

Елементът Вода ще направи множеството процеси невидими за хората. Това е положително време за конспирации и интриги. Трябва да внимавате с недоброжелателите, които могат да навредят на репутацията ви, разпространявайки клюки.

За да постигнете триумф, Глоба предлага да оставите значимите въпроси и срещи за удобните за месеца дни, които през март са: 7, 13, 23, 27. Звездите ще ви оказват помощ да постигнете задачите си.

И да сте изключително деликатни в неподходящите дни: 2, 10, 18, 25 март. По това време натоварването върху здравето ще се усилва, изключително по време на новолуние и пълнолуние.

Павел Глоба е безапелационен, че с цел да постигнете триумф през март, ще би трябвало да работите доста настойчиво. Това се отнася за всички сфери, в това число и за финансите. Някои представители на Зодиака ще съумеят по-лесно да реализират парична непоклатимост. Става дума за зодиите Овен, Телец и Лъв.

Началото на месеца е уместно време за промяна на работата. Новият шеф ще предложи доста по-добри условия и почтено възнаграждение.

В здравословен проект за мъжете се обрисуват проблеми. Хроничните неразположения ще припомнят за себе си, изключително през втората половина на месеца. Глоба поучава да заобикалят оптимално стресовите обстановки и споровете с близки.

Специално внимание, съгласно Павел Глоба, си заслужава да обърнете на храните, които консумирате. През март вероятността да се натровите с нискокачествена храна се усилва. Трябва да избирате единствено на потвърдени артикули и да не експериментирате с екзотични ястия.

Ето защо би трябвало да се готвят представителите на всеки знак от зодиака през идващия месец:

Овен

Март ще бъде значим стадий от позиция на въздействието. До средата на месеца ще има условия да се докажете на работното място. Това доста ще повлияе на кариерния ви напредък в близко бъдеще.

Телец

За представителите на тази зодия ще настъпят положителни дни за възстановяване на финансовото положение. Не бива да пропущат опцията да припечелят спомагателни средства или да сменят работата си с финансово по-добра.

Близнаци

Ще би трябвало да вслушате в тялото си. Продължителният стрес и изтощеност ще стартират да дават резултат. Активният отдих ще ви помогне да преодолеете апатията, а събиранията с другари ще ви заредят с оптимизъм за дълго време.

Рак

Март ще бъде месец на промени, само че, за жалост, не всички ще са удобни. Очакват се положителни вести в персонален проект.

Може би сътрудникът ви най-накрая ще ви направи дълго чаканото предложение за брак или ще узнаете за идно попълнение в фамилията.

Лъв

През март се гответе за доста проблеми. На първо място, това се отнася за здравето и персоналния ви живот. Астрологът предвижда проблеми в фамилията. Конфликтите сред околните ще изискват незабавно решение.

Дева

Девите ще се сблъскат с недоумение от страна на околните и сътрудниците. Масло в огъня ще прибавят и недоброжелателите, които ще се стремят да навредят на репутацията им. В тази връзка Глоба предлага да заобикалят общуването с непознати хора.

Везни

Март ще бъде сполучлив интервал, изключително за тези, чиято сфера на активност е обвързвана с творчеството. Звездите ще ви обезпечат нужното ентусиазъм. Това ще ви разреши да приключите всички незавършени планове.

Скорпион

Началото на месеца ще бъде обещаващо, по тази причина и някои Скорпиони ще решат да се захванат с всичко едновременно.

Според Павел Глоба това обаче е голяма неточност. Той предлага да не хабите силата си и да решавате проблемите последователно.

Стрелец

Звездите ще ви оказват помощ да разкриете интелектуалния си капацитет. Март ще изстреля на върха представителите на знака с креативен специалности. Успехът ще им разреши да се придвижат нагоре по кариерната стълбица, в случай че самите те не пропуснат сходна опция.

Козирог

През март ще би трябвало да действате деликатно. Успехите в професионален и в персонален проект ще провокират злоба у другите. Някои сътрудници и познати могат може да стартират да плетат интриги, което ще ви затрудни доста да затвърдите резултатите си.

Водолей

За представителите на този зодиакален знак март ще бъде месец на тествания. На първо място, това се отнася до финансите. Водолеите ще би трябвало да лимитират разноските си, с цел да поддържат баланс.

Допълнителни източници на доходи няма да се появят, а разноските ще се усилят съществено. Астрологът поучава да не възнамеряват огромни покупки при започване на пролетта.

Риби

Март ще бъде време за самореализация. Рибите ще имат опция да се включат в забавен и обещаващ план и да оправят персоналния си живот. Най-важното е вярно да разпределят силите си и да вземат решение проблемите последователно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР