Всеки божи ден през последната половин година актьорът Асен Блатечки

...
Всеки божи ден през последната половин година актьорът Асен Блатечки
Коментари Харесай

Асен Блатечки нещастен: Актьорът никога няма да си прости тази грешка

Всеки божи ден през последната половин година артистът Асен Блатечки си посипва косите с пясък, по тази причина че е оставил някогашната си жена Катерина Горанова и щерка си поради моделката Диляна Попова. Това настояват пред „ Галерия “ източници от театралните среди, на които Блатечки признал какъв брой трагичен се усеща с Диляна.
Двамата непрекъснато се карали, били като куче и котка и никой не отстъпвал. Докато Катерина дълги години безропотно проявявала схващане към сложния темперамент на Асен, Диляна след всеки скандал грабвала детето и се изнасяла от вкъщи им. Близки до артиста описват, че се е случвало със седмици да не вижда сина си Борил, защото Попова му била афектирана и не си вдигала телефона.
Именно след сходен скандал двамата се разделиха малко след раждането на Борил.

Тогава Блатечки изиска амнистия от Горанова и още веднъж заживяха дружно, само че очевидно някои рани в никакъв случай не зарастват. Режисьорката по този начин и не съумя да преглътне изневярата и унижението и с Асен се разделиха дефинитивно.
От началото на тази година Блатечки и Диляна още веднъж се събраха, само че мъчно мелят брашно дружно. За сметка на това пък Катерина, която към този момент има нова връзка, цъфти от благополучие и наподобява необикновено.
Тези дни „ Галерия “ се снабди с нейна фотография по бански, на която режисьорката показва съвършени форми от хубав гръцки плаж. Катерина е даже по-слаба от щерка си Катя, която е едвам на 18 години. А съгласно някои някогашната на Блатечкидори надминава по красота и съблазън с топ модела Диляна Попова.

„ Явно новата обич й се отразява сносно “, разясняват нейни близки. Както „ Галерия “ писа, Горанова има сериозна връзка със собствен много по-млад сътрудник от театралните среди.
С гаджето си сега на отмора в Кавала дружно с дъщерята на Блатечки – Катерина. Миналия месец пък я заведе на екскурзия в Рим.
Горанова и Асен живееха на фамилни начала повече от 15 години. Въпреки многото клюки за изневери с последователки, секс признакът на българското кино бе безапелационен, че обича само жена си и щерка си. По време на фотосите на „ Стъклен дом “ обаче се плъзнаха упорити клюки за спекулация сред Диляна Попова и Блатечки. 2 години по-късно актрисата призна, че е бременна от Асен.
Инфо: хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР