Всеки българин обича да си похапва кисели краставички. Това е

...
Всеки българин обича да си похапва кисели краставички. Това е
Коментари Харесай

Разкриха тайната на перфектните кисели краставички

Всеки българин обича да си похапва кисели краставички. Това е един от деликатесите, заслужил си място на трапезата. Вкусни и хрупкави, краставичките, съхранявани в буркан, могат да се трансфорат в гарнитура към съвсем всяко едно ядене.

Много е значимо обаче да знаете по какъв начин да си ги приготвите, в случай че желаете оптимално да се насладите на усета им.

Ние имаме страхотна вест за вас. Предстои да научите тайната на съвършените кисели краставички. Сигурни сме, че крайният резултат ще оправдае всички старания, които сте вложили.

Обикновено на човек му е мъчно да реализира съвършения баланс сред сладко и кисело, само че с тази рецепта няма защо да се тревожите, тъй като най-после краставичките ще са феноменално вкусни.

Как да приготвите най-вкусните кисели краставички?

Най-напред е нужно да измиете краставичките и да подготвите бурканите, в които ще ги подреждате.
 Не правете неточност да хвърляте сока от кисели краставички Не правете неточност да хвърляте сока от кисели краставички
Повече от 75% от хората обичат възбуждащо киселия усет на киселите краставички и на драго сърце гарнират менюто си с тях. Малцина си дав...

Преминете към подготовката на специфичната марината. Вземете една тава и в нея изсипете 2 литра вода, към която да добавите 2 супени лъжици сол с връх, 6 топченца бахар, 6 листа дафинов лист и 6 супени лъжици захар.

Тази вода се вари в продължение на три минути, а по-късно се охлажда. Едва откакто е със стайна температура, се прибавя и оцет. Изсипете от киселата фалшификация на око.

Тази примес разсипете по бурканите с киселите краставички. След това ги затворете усърдно с похлупак и ги варете 10 минути. Оставете ги да се охладят, преди да опитате от съвършения усет на тази превъзходна зимнина, заслужила мястото си на всяка българска софра.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР