Всеки българин може да дари 1 лев в подкрепа на

...
Всеки българин може да дари 1 лев в подкрепа на
Коментари Харесай

Дарете по лев с SMS за бедстващите

Всеки българин може да подари 1 лев в поддръжка на потърпевшите от наводнението в Карловско, като изпрати SMS с текст DMS POMAGAME на къс номер 17 777.
Дарение може да се направи и онлайн посредством кредитна карта (Visa или MasterCard), ePay или IRIS Solutions, както и с превод по банкова сметка на портала www.dmsbg.com.
Кампанията се реализира от три цивилен организации – фондация „ Работилница за цивилен начинания “, Български дарителски конгрес и Национална асоциация на доброволците в Република България, които сплотяват старания в връзката, събиране на информация за потребностите на терен и решенията за разходването на средствата.
Дарените средства ще бъдат изразходвани за закупуване на електроуреди – домашна битова техника, мебели, както и за подкрепяне на учениците от наводнените къщи в Карловско – селата Каравелово, Богдан, Столетово, Трилистник, Клисура, Слатина, Розино, и всяко друго потърпевшо обитаемо място.
Гражданският бранш е потвърдил, че има значима роля в решаването на доста от рецесиите, които се случват в страната ни. Неправителствените организации са измежду главните мотиватори за жителите да подаряват. Така да вземем за пример, по данни на Българския дарителски конгрес, през 2020 година хората в България са дарили близо 15 милиона лв., главно за хора в неволя.
„ Случващото се след наводненията в карловските села и поддръжката от българите на място, е следващо доказателство за съпричастността, която всички имаме, когато хора са в неволя. Онези, които не могат да оказват помощ в разчистването на наводнените региони, могат да дарят, с цел да закупим битови електроуреди и мебели и да подкрепим децата от потърпевшите села в първия им образователен ден “, разяснява Илияна Николова, Изпълнителен шеф на Фондация „ Работилница за цивилен начинания “ във връзка акцията.
Дарете в поддръжка на потърпевшите от наводнението в Карловско.
Изпратете SMS с текст DMS POMAGAME на къс номер 17 777.
Направете подаяние онлайн или с банков превод.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР