Всеки бъдещ или настоящ родител се е чудил как най-

...
Всеки бъдещ или настоящ родител се е чудил как най-
Коментари Харесай

Иновативно училище по педиатрия за родители VelaSchool отваря врати в Пловдив

Всеки предстоящ или сегашен родител се е чудил по какъв начин най- добре може да обезпечи грижите за своето дете, по какъв начин да сътвори добра среда за неговото развъждане и да направи най- положителното за него. Със сигурност има доста информация за грижата и здравето на детето в интернет или други източници, само че нейната неподреденост, безредица и на моменти неизясненост доста постоянно объркват или подвеждат родителя. 

Често родителят е индивидът, който първи се сблъсква с тежки здравословни положения при детето. Дори в доста случаи хората би трябвало да взимат значими и бързи решения, и в избрани обстановки първите дейности са от страна на родителя. Понякога родителите са комплицирани и несъответстващи в моменти, в които би трябвало да бъдат медицински съответни. Ето защо  е належащо майките да бъдат осведомени със незабавните положения и дейностите в първите моменти на развиване на заболяването, да могат да придобият обикновени умения и съществена здравна просветеност за справяне с по- тежки случаи. 

Една новаторска концепция  

Изцяло новаторска и открояваща се концепция имат основателите на VelaClinic. Съвсем скоро следва да отворят учебно заведение по педиатрия за родители VelaSchool в Пловдив, където родителите ще се образоват на по- профилирани и медицински умения и познания, свързани със здравето и развъждането на детето. Това е една стъпка по- нагоре от известните и банални курсове, тъй като цел© та е родителят да получи цялостна подготовка по педиатрия и да се образова оптимално добре да познава здравето на детето, още повече той би трябвало да стане по- ефикасен сътрудник на педиатъра.

Курсовете на VelaSchool обгръщат серия от лекции в региона на системите на детския организъм, храненето, растежа и развиването на детето, всеобщо срещани болести, процесите и логиката им, профилактика на болесттите, целесъобразни държания и упования, съществени умения и познания за реализиране на една цялостна нараснала здравна просветеност на родителя. Тази концепция и виждане за курса е резултат от дългогодишната процедура, достигнати сполучливи резултати при лечението на децата и следването на международни положителни практики в детска клиника VelaClinic. 

Курсовете са ориентирани към бременни дами или към този момент родили дами, които желаят да придобият по- задълбочени медицински знания, свързани с физиологичните особености на растежа, развиването, лекуването и профилактиката на детските заболявания – въпроси, с които занапред ще им следва да се сблъскват. Лекциите се организират в приятна хоум- стайл конюнктура, на комфортно място в центъра на града, а интервалът на пр©
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР