Всеки асцендент има различна управляваща планета с набор от дружелюбни

...
Всеки асцендент има различна управляваща планета с набор от дружелюбни
Коментари Харесай

Кои скъпоценни камъни са най-подходящи за вас според асцендента ви

Всеки асцендент има друга ръководеща планета с набор от отзивчиви планети. Ако носите другарски скъпоценни камъни, ще се радвате на положителни плодове от тях в живота си, в противоположен случай може да се сблъскате с неприятности и разстройства. Въпреки това, че са потребни или другарски планети не значи, че те постоянно ще останат потребни. По-скоро би трябвало да бъде освидетелствано от експерт-астролог, след деликатно изследване на позициите на планетите, аспектите и тяхната мощ, с цел да се стигне до умозаключение за подобаващи скъпоценни камъни, характерни за асцендента.

Най-малко три скъпоценни камъка са открити подобаващи за всеки асцендент. От вашия астролог зависи да ви посъветва да носите и трите скъпоценни камъни, или два от три или единствено един. В някои характерни случаи астрологът може да ви предложи да не носите драгоценен камък заради неприятното разположение на избрана планета във вашата рождена карта.

Скъпоценни камъни

Скъпоценните скъпоценни камъни са скъпи и са с великолепно, най-хубаво и положително качество. Тъй като резервират качеството, резултатът им е бърз и мощен. Използват се и за лечебни и духовни практики. Богатите хора употребяват тези скъпоценни камъни като бижута. Някои образци за скъпоценни камъни са елмаз или сапфир, жълт сапфир, наследник сапфир, рубин и смарагд.

Полускъпоценни камъни

Скъпоценни камъни, които не са доста скъпи и могат да се носят вместо скъпоценни камъни като заместители, се назовават ​​полускъпоценни камъни. Те също са ефикасни и дават мечтаните резултати след уместно носене. Тези камъни могат да бъдат украсени и като бижута. Няколко образеца за полускъпоценни камъни са червен корал, перла, хесонит, котешко око, тюркоаз, оникс, ахат, лабрадорит, кехлибар, кварц и лазурит.

Разгледайте следните детайлности по отношение на това кои скъпоценни камъни са подобаващи за вас съгласно вашия асцендент или прогресивен знак:

Асцендент Овен

Марс е ръководещата планета на Овен. Слънцето и Юпитер са потребни планети за този асцендент. Следователно, човек, роден под Асцендент Овен, може да носи скъпоценни камъни от чароит, рубин и турмалин.

Асцендент Телец

Венера е ръководещата планета на Телец. Меркурий и Сатурн са потребни планети за този асцендент. Човек, роден под Асцендент Телец, може да носи скъпоценни камъни с елмаз или изумруд и огнен опал.

Асцендент Близнаци

Меркурий е ръководещата планета на Близнаци. Венера и Сатурн са потребни планети за този асцендент. Следователно, човек, роден под Асцендент Близнаци, може да носи скъпоценни камъни с изумруд, елмаз или сапфир и наследник сапфир.

Асцендент Рак

Луната е ръководещата планета на Рака. Марс и Юпитер са потребни планети за този асцендент. Човек, роден под Асцендент Рак, може да носи скъпоценни камъни от естествена перла, червен корал и топаз.

Асцендент Лъв

Слънцето е ръководещата планета на Лъв. Юпитер и Марс са потребни планети за този асцендент. Човек, роден под асцендент Лъв, може да носи скъпоценни камъни от александрит, жълт сапфир и гранат.

Асцендент Дева

Меркурий е ръководещата планета на Дева. Сатурн и Венера са потребни планети за този асцендент. Следователно човек, роден под Асцендент Дева, може да носи скъпоценни камъни с изумруд, наследник сапфир и елмаз или александрит.

Асцендент Везни

Венера е ръководещата планета на Везни. Сатурн и Меркурий са потребни планети за този асцендент. Човек, роден под Асцендент Везни, може да носи скъпоценни камъни с елмаз или аквамарин, наследник сапфир и изумруд.

Асцендент Скорпион

Марс е ръководещата планета на Скорпион. Юпитер и Луна са потребни планети за този асцендент. Следователно човек, роден под Асцендент Скорпион, може да носи скъпоценни камъни от червен корал, жълт сапфир и естествени перли.

Асцендент Стрелец

Юпитер е ръководещата планета на Стрелец. Марс и Слънцето са потребни планети за този асцендент. Следователно човек, роден под асцендент Стрелец, може да носи скъпоценни камъни от жълт сапфир, червен корал и рубин.

Асцендент Козирог

Сатурн е ръководещата планета на Козирог. Венера и Меркурий са потребни планети за този асцендент. Човек, роден под асцендент Козирог, може да носи скъпоценни камъни със наследник сапфир, елмаз или розов сапфир и изумруд.

Асцендент Водолей

Сатурн е ръководещата планета на Водолей. Меркурий и Венера са потребни планети за този асцендент. Човек, роден под Асцендент Водолей, може да носи скъпоценни камъни със наследник сапфир, изумруд и жълт елмаз или сапфир.

Асцендент Риби

Юпитер е ръководещата планета на Риби. Луната и Марс са потребни планети за този асцендент. Следователно човек, роден под асцендента Риби, може да носи скъпоценни камъни от жълт сапфир, естествена перла и червен корал.

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР