Всеизвестно е твърдението, че жените на трийсет години най-много се

...
Всеизвестно е твърдението, че жените на трийсет години най-много се
Коментари Харесай

Шест истини за секса, които жените научават след тридесет години

Всеизвестно е изказванието, че дамите на трийсет години най-вече се любуват на секса. И до момента в който някои са съгласни с това изказване, други считат, че основава огромно напрежение, тъй като е изцяло самостоятелен въпрос.

Тази стандартна мъдрост за пика на женската половост през тридесетте години в действителност се основава на приемането на себе си, тялото ви и фокусирането върху личните ви стремежи и потребности, а не върху това да угодите на колегата си, както нормално се случва на двадесетте.

Без повече приказки, сексът на двайсет години също е страховит, само че тогава към момента не сме се опознали физически и прочувствено до степента, в която можем да използваме наученото в леглото. Едва когато сме достигнали този витален стадий, можем да приказваме за пристрастеност в цялостния смисъл на думата.

Прочетете по-долу какво научава всяка жена за секса на трийсетте.

1. " Знам тъкмо какво желая "

Докато дамите на двадесет години към момента развиват своята полова просветеност, на тридесет години те знаят тъкмо какво желаят. Самотните дами на трийсет и няколко години, поучени от опита, могат да схванат какво чака сътрудникът им от тях и да реагират, в случай че сходна връзка не им харесва.

2. " Любовта и сексът са най-хубавата композиция "

Експертите са единомислещи, че сексът е превъзходен за нашето здраве, без значение дали го консумираме във връзка или е просто инцидентно премеждие. През трийсетте научаваме, че емпатията, загрижеността за другите - и любовта към себе си могат да подправят игрите под чаршафите.

3. " Увереността е най-секси4

Най-добрият секс е този, в който и двете страни са удовлетворени. През последното десетилетие от живота доста дами криеха корема, целулита и стриите си, а когато навлязоха в тридесетте - всичко това стана без значение. Тогава дамата опознава и приема тялото си, избухва от самочувствие и по този начин построява своята сексапил.

4. " Комфортът на първо място "

Коли, кухненски плотове, стълбища и други места наподобяват толкоз привлекателни във филмите. Въпреки това, на трийсет години дамите осъзнават, че най-хубавият секс е комфортният секс, тъй че леглото нормално е техният първи избор.

5. " Първо би трябвало да поставите граници "

Експериментирането е едно, а излизането от зоната на комфорт е напълно друго. На трийсет години една жена знае тъкмо какви са нейните граници. Тя умее ясно да ги дефинира и да изясни на колегата си на какво е подготвена и какво е изцяло изключено.

6. " Подробностите от половия живот са единствено за моите уши "

На двайсет години дамите споделят всичко с приятелите си, а на тридесетте научават, че пикантните детайлности е най-добре да запазят за себе си.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР