Всеизвестна истина, която политиците не искат да признаят, е, че

...
Всеизвестна истина, която политиците не искат да признаят, е, че
Коментари Харесай

Срещата ЕС-Украйна в Киев с дрескод! Лидерите да носят костюм, но без зелено като Зеленски

Всеизвестна истина, която политиците не желаят да признаят, е, че работата им постоянно е толкоз обвързвана със фотоси и символика, колкото и с действителна политика, написа " Политико ".

Това може да изясни за какво още преди Европейски Съюз да е приключил дневния ред и листата с посетители за започващата дмес двудневна среща на високо ниво в Украйна, на която голям брой висши европейски водачи ще беседват с украински публични лица, беше публикувана вътрешна записка с ясно обръщение: има дрескод - " Обичайно бизнес облекло ", или " Eлате, както сте облечени в Брюксел ". Изключват се " зелено, каки или прекомерно ярки цветове ".

Бележката, изпратена предходната седмица и забелязана от " Политико ", е явен опит да се резервира военната визия за домакините и украинския президент Володимир Зеленски, който трансформира зелената военна тениска в своя вездесъща военновременна униформа.

Европейската комисия не разяснява въпроса.

Представители на Европейски Съюз, несъмнено, в предишното са намирали способи да покажат взаимност с Украйна посредством облеклото си.

По време на годишната си тирада за положението на Европейски Съюз ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен беше облечена в блестящо жълто и синьо - цветовете на украинското знаме.

 

Бележката - изпратена от Генералния секретариат на Комисията, който управлява логистиката и протоколните услуги за пътуването - не съдържа никакво пояснение за възбраната за ярки цветове в тази ситуация, само че дипломати от Европейски Съюз споделиха, че е в сходство с упованията из целия континент да не се прекалява с облиците и да има сходство с политическото обръщение.

Препоръчва се да се пътува с лек багаж (раница или нещо подобно) и да се заобикалят куфари, в случай че е допустимо. " Тъй като точното време за пътешестване е невероятно да се планува, целесъобразно е да сте подготвени да отидете напряко от влака на срещите при идването, ако е належащо. "

Като удобен съвет преди зимното пътешестване, на пасажерите е казано, че " комфортните обувки са целесъобразни, както и топло яке/палто ".

Комфортът при пътуването обаче, предстоящо, не е това, което присъстващите би трябвало да чакат.

Самият трен ще бъде препълнен, надалеч от уютното купе, което френският президент Еманюел Макрон получи в спален вагон за Украйна предходната година: " Ще има самостоятелни спални кушетки с една обща тоалетна във всеки вагон, без бани. "

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР