Всеизвестна истина е, че мъжете обичат дами, които носят високи

...
Всеизвестна истина е, че мъжете обичат дами, които носят високи
Коментари Харесай

Каква е причината мъжете да се възбуждат от жени на високи токчета?

Всеизвестна истина е, че мъжете обичат дами, които носят високи токчета. Вероятно по тази причина и високият ток е станал знак освен на грациозност, само че и на съблазън и прелест за нежния пол. Всяка уважаваща себе си дама има задоволително обувки на висок ток за всевъзможен мотив.

Защо в действителност мъжете намират за привлекателни дами на високи токчета?
Дали поради женствеността, която се излъчва от фигурата на дамата, пристъпваща гладко с красивите обувки, или поради самоувереността, която струи от походката на такава дама? А може би отговорът е в това, че краката на дамите наподобяват издължени образно от високия ток. Отговорът не се крие в нито едно от тези догатки. Проучванията сочат, че мъжете харесват повече дами на високи токчета, тъй като излъчват полова подготвеност. Високият ток трансформира извивката на гърба на дамата и основава това чувство у мъжа=
Този извод бил изработен след извършено изследване, при което на участниците от мъжки пол били показани фотоси на дами на високи токчета и на ниски обувки, само че фотосите били изрязани по този начин, че глезените на дамите не се виждали и мъжете не можели да дефинират с какви обувки са те. Мъжете обаче харесали фотографиите на дамите, които имали присъщата извивка на гърба поради високия ток.
Ръководителите на изследването, извършено от експерти от австралийски университет, са достигнали до извода, че извивката на гърба, получена разследване на носенето на високи токчета, подсказва поза, издаваща подготвеност за чифтосване и оттова идва и съответното отношение на мъжете, които ги следят.
Ако се обърнем към животинския свят ще установим, че при доста типове животни извиването на долната част на гърба е сигнал към мъжките екземпляри, че женската е склонна да демонстрира държание, насърчаващо и подбуждащо към секс. Тази стойка приказва подсъзнателно на нашия биологичен тип по един и същи метод, както и на останалите.

Какъв съвет може да се даде на дамите предвид на откритото?
Ако не желаят да носят високи токчета поради удобството или по други аргументи, могат да държат гърба си в стойка, сходна на тази, която заемат при високия ток. Това е привлекателното във високите обувки за мъжа, а не фактът, че обувката им ток и какъв брой е висок той. Командите в мозъка идват не постоянно от това, което мислим и разсъждаваме, а от време на време от канали, които даже не подозираме. Податливи сме обаче на страстите и те постоянно командват държанието и усещанията ни. Това важи с идентична мощ и за двата пола, мощният пол не е ваксиниран против прочувствено държание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР