Все сме свикнали, че нашенските риалити формати са нагласени, но

...
Все сме свикнали, че нашенските риалити формати са нагласени, но
Коментари Харесай

Мрежата кипи: Скандално видео с Мария Илиева разкри измамата в "Гласът на България"!

Все сме привикнали, че нашенските риалити формати са нагласени, само че чак такова нещо не е било. След като стана ясно, че Мария Илиева пробутва фамилна другарка в предаването - става дума за Александра Борисова от Кюстендил, феновете се разгневиха.

Да, момичето пее, само че какъв брой по-добре пеещи от нея нямаха късмет да изкласят напред, тъй като журито не се обърна. Мария обаче даже натисна бутона на Миро за Александра при все, че той по този начин и не пожела да я утвърди.

Оказа се, че момичето е ученичка на родителката на Мария и отколешна тяхна фамилна другарка. А в този момент в нета се популяризира и видео, на което едно към едно се вижда по какъв начин Илиева е на собствен концерт и на него показва своята фаворитка, като афишира, че прякорът й е Съни. Съни стартира да пее национална ария, а след това минава на Бионсе...

Добре, Борисова има глас, правилно е, само че публиката е гневна, тъй като редица надарени девойки и момчета бяха отсвирени от предаването, тъй като не са нечии познати.

Дори чалга дивата Роксана скочи и непосредствено оплю менторите, които отстраниха брат й и, по думите й, го " умъртвили " с това си отношение. " Ще го запиша в американския формат, с цел да видите, че тук всичко е нагласено от тайфа некадърници ", гневеше се Рокси.

Инфо: Хотнюз.бг

Тагове: Мария Илиева Александра Борисова гласът на българия Миро Роксана Мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР