Все си мисля, че от време на време трябва да

...
Все си мисля, че от време на време трябва да
Коментари Харесай

Неща, които трябва да спрем да правим в леглото

Все си мисля, че понякога би трябвало да гледаме на секса като на Ленински съботник. Да го почистваме, да му мием прозорците, та да му светне пред очите. Да чистим от главата му всичките изнурени мисли, трупани хилядолетия наред. Да го освобождаваме от робията на ненужностите.

69
Като изкласила тийнейджърка харесвах тая поза, щото я намирах за дръзка, прекомерно интимна и някак „ по-така “. Сега ми се коства една от най-големите недоразумения в половата ми биография. Честно, кой от двамата получава цялостно и тотално наслаждение, до момента в който се пробва да жонглира с език, до момента в който другият свещенодейства върху гениталии ви. На кого му е притрябвало да прекарва хикс време, натъпкан в задника на колегата, и с вагина, пльосната върху лицето му. 69-та е тотално разсейваща. Очаквам идващия път да не помни въобще, че съм хукнала да си следа оргазма.

Коледни топки
Саманта от „ Сексът и градът “ по този начин беше развалила съзнанието ми, че по това време си мислех, че в случай че тестисите на любовника ми не ми излизат от устната празнина, той повече няма да ми прави яйца на очи. В последна сметка се оказа, че той самият не е необикновен фен на мерака ми да се върша на коледна елха, украсена с неговите овални чарколяци. Това беше първият ми урок по връзка в секса. Това, че ти смяташ, че на другия му харесва тоя или оня съкровен майсторлък, може да се окаже най-голямата ти илюзия. Питай бе, момиче, питай!

Чекия
Не обичам тази дума, само че облекчаване с ръка, което е ориентирано към мъжа, ми идва прекомерно дълго. Ако някой самичък може да си достави наслаждение по този метод, за какво би трябвало да отстъпва тоя прерогатив. Разбира се, различен е въпросът, в случай че желаете да се сдобиете с навехната китка. Аз персонално избирам тая работа да си я правя сама. Прекалено ми е интимно това занятие, че да желая да го споделям даже с пръстите на мъжа до мен.

Мръснишкото говорене
Това е привилегия, а не даденост. Имала съм чудни моменти на мръснишко говорене, само че съм имала и такива мигове на крушение, че по-добре в тия секунди да бях оглушала. Наслушала съм се на всевъзможни небивалици и да ви кажа, не доведоха нито до по-голяма възбуденост, нито до по-чутовен оргазъм. Не е неприятно да има школи по мръсно говорене. Да раздават дипломи, да ни кичат с грамоти. Иначе на кого му е притрябвала дрънканица на тематика какъв брой са съблазнителни мишници, които миришат на печени кестени.

Притискането на главата ни към мъжките гениталии
Това е ултимативното нещо, което може да ме отврати от секса въобще. Намирам го за просташка заемка от най-долнопробните немски порнофилми от 80-те. Все едно съм някаква секс робиня, която се е родила без врат и с толкоз гъвкаво гърло, че може да поеме освен члена на колегата ми, само че и левия му крайник.
Най-много да получи едно предостатъчно количество останки от снощната вечеря.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР