Все си говорим за това кои са най-сексапилните БГ момичета,

...
Все си говорим за това кои са най-сексапилните БГ момичета,
Коментари Харесай

Топ 5 на най-сексапилните БГ мъже под 28 години: млади, талантливи и горещи

Все си приказваме за това кои са най-сексапилните БГ девойки, само че не сме обръщали изключително внимание на родните мъже. Затова взехме решение да съставим Топ 5 на най-горещите родни звезди от мъжки пол под 28 години. Редакторките ни малко се поскараха за това кой да бъде преди всичко, по тази причина взехме решение да създадем скрито гласоподаване. И ето какъв е резултатът:

5. Георги Рабухчиев (24 години)

Горилата Рабухчиев влезе в общественото пространство с присъединяване си в „ Игри на волята “ и оттогава насам женският интерес към него не стихва. Фитнес инфлуенсърът има впечатляваща физика, само че под огромните мускули тупти нежно сърце - има си дългогодишна другарка, на която твърди, че в никакъв случай не е изневерявал. Не знаем за какво, само че му имаме вяра - несъмнено е положително момче.

Виж още: Забравените БГ секс знаци: Те станаха плеймейтки, само че към този момент никой не си спомня за тях!

4. Стратимир Георгиев (28 години)

За Стратимир от „ Игри на волята “, също както за Рабухчиев, се изписа какво ли не през последните няколко месеца. Истината е, че той съумя много съществено да влезе в полезрението на всички дами (без Паулина) с присъединяване си в шоуто и несъмнено има за какво. Известно е, че Тими е почитател на рисковите преживявания и постоянно може да бъде засечен по пустите планински чукари гол до кръста. " Балканският звяр " (както се е кръстил в Instagram) не крие, че изпитва боязън при скалните си разходки, само че точно това възприятие го зарежда с сила и адреналин.

3. Меди (27 години)

Заявявайки обществено връзката си с Моника Валериева, Меди разруши много сърца, а правилните му почитателки заляха обществените мрежи със злобни мнения във връзка с плеймейтката. Докато не се врече публично във честност на Моника до момента в който гибелта ги раздели обаче ще си остане един от най-желаните ергени в България.

2. Адам (20 години)

Малко прочут факт е, че същинското име на Адам е Николай Николов. Младата вяра на фолка е едвам на 20 години, само че несъмнено се радва на доста последователки и яки шлагери. Певецът, чиято кариера започва благодарение на Галин, не крие, че държи на външния тип и дори  прави процедури по лазерна епилация. Адам вечно желае да се отърве от окосмението си по корема и гърдите, като има сериозна причина за това - на участия постоянно е по потник или с прилепнала риза, а да се обезкосмява през 4-5 дни го нервира. Адам, девойките в нашата редакция те харесват и с косми, и без косми!

Виж още: " Жалка картинка ": Андреа шокира с държание и визия в тузарски хотел във Велинград

1. Илиян Сандев (27 години)

Та-да: и най-сексапилният българин до 28-годишна възраст сега е... Баце Сандефф (но без Стела)! Той има над 140К почитатели в Instagram, като по-голямата част от тях са най-вече последователки, които не страдат изключително от раздялата с някогашната му партньорка. Талантливият артист и инфлуенсър неотдавна издаде парчето „ Сираче “, което събра близо 300 000 хиляди гледания и даде поръчка за бъдеща кариера в музиката. Феновете му въпреки всичко подозират, че раздялата им със Стела е единствено PR ход, само че нещо ни подсказва, че той ще се трансформира в още по-голяма звезда и без нейна помощ. С теб сме, Сандефф!

Изображение:  https://www.instagram.com/bacesandeff/, https://www.instagram.com/mediigo/, https://www.instagram.com/balkan.beast/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР