Все повече знаменитости говорят за употребата на наркотици и се

...
Все повече знаменитости говорят за употребата на наркотици и се
Коментари Харесай

Знаменитостите, които обичат тревата

Все повече звезди приказват за използването на опиати и се застъпват за легализирането на марихуаната. Много от тези известни персони в никакъв случай не са скривали обстоятелството, че пушат трева.

От Ranker вършат лист на звезди, които са пушили или към момента пушат трева, като ги подреждат по техен аршин за популярност и известност. Селекцията е от над 100 имена, само че ние ще се спрем на първите 11 в реда, в който са посочени в уеб страницата.

Патрик Стюарт - 77 години


 Снимка 360957

През 2017 година артистът Патрик Стюарт разгласи, че пуши трева всеки ден.

Стюарт направи известието, с цел да поддържа нова самодейност на Оксфордския университет за проучване на здравната марихуана. Стюарт, който страда от артрит, сподели, че го употребява, с цел да се оправи с болката си. Той се надява, че като признава, че употребява трева, с цел да управлява болката, ще изтрие " предразсъдъците, страха и незнанието ", свързани с проучванията на канабиса.

Снуп Дог - 46 години

 Снимка 359635

Снуп Дог е прочут с любовта си към тревата, като пуши даже и по време на участия. " И какво ще стане, в случай че пуша на сцената и върша това, което върша? Не изстрелвам по никого, не наръгвам никого и не умъртвявам никого - това е кротичък жест и хората би трябвало да почитат това и да го ценят ".

Маган Фокс - 31 години


 Снимка 309469

През 2009 година Меган Фокс сподели пред GQ: " Надявам се, че ще легализират марихуаната и когато го създадат, аз ще бъда първият шибан човек, който ще се подреди на опашка с цел да си купи трева ".

Дженифър Анистън - 49 години

 Снимка 319784

Дженифър Анистън разкри, че пуши трева, като сподели: " Харесва ми пушенето на канабис и не виждам никаква щета в него. "

Парис Хилтън - 37 години

 Снимка 322405

Парис Хилтън също си призна, че обича тревата още през 2010 година

Майли Сайръс - 25 години

 Снимка 345493

Майли Сайръс не един път е наричала марихуаната " най-хубавата дрога на Земята ".

Риана - 30 години

 Снимка 352702

Риана не е от известните персони, които обичат да приказват за тревата, само че е забелязвана на няколко пъти да пуши на обществени места. Един от последните случаи, за който се говореше, беше през 2012 година, когато певицата беше на отмора в Хаваи.

Чарлийз Терон - 42 години

 Снимка 349041

Една от изненадите в селекцията, най-малко за нас, е Чарлийз Терон, която беше видяна още през 2002 година да пуши от домакински бонг.

Камерън Диас - 45 години

 Снимка 321286

Камерън Диас пък си призна по време на едно изявление, че в гимназията си е купувала трева от Снуп Дог, с който са учили в едно и също учебно заведение.

 Звездни другарства от детството
Звездни другарства от детството

Продължили и до през днешния ден

Мадона - 59 години

 Снимка 345445

Мадона неведнъж е разкривала, че е пушила доста постоянно марихуана в предишното.

Брад Пит - 52 години


 Снимка 332653

Брад Пит в никакъв случай не е крил, че преди е обичал марихуаната и е пушил в огромни количества, което обаче се трансформира откакто става татко.

Някои от останалите имена в селекцията на Ranker, са тези на Лейди Гага, Дрю Баримор, Джъстин Бийбър, Джордж Клуни, Джъстин Тимбърлейк, Морган Фрийман, че даже и някогашният американски президент Барак Обама.

 7 от 7: Българските клипове, в които намерено се пуши марихуана
7 от 7: Българските клипове, в които намерено се пуши марихуана

Тревата в българския рап
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР