Все повече свидетели се осмеляват да проговорят срещу подсъдимите за

...
Все повече свидетели се осмеляват да проговорят срещу подсъдимите за
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ и БЛИЦ TV! Уникално видео и снимки от процеса срещу килърите на Киро Японеца!

Все повече очевидци се осмеляват да проговорят против подсъдимите за поръчителството и извършителството на покушението против Кирил Киров - Киро Японеца и един от синовете му Януш, видя екип на БЛИЦ и БЛИЦ ТВ в Съдебната палата. Учудващо и присъщо единствено за България упрекнатите в тежкото закононарушение Георги Петров- Йончо и тъста му Марин Петров се разхождат на независимост и мърдат заканително главите си при блясъка на светкавиците.

Двамата бяха изправени на подсъдимата пейка, само че този път се държаха добродушно за разлика от предходното съвещание, когато крещяха и отправяха заканителни срещи.

Както медията ни разкри през вчерашния ден сензационно, един от значимите очевидци по делото Борислав Борисов е дал показания, че е бил заплашван неведнъж с ликвидиране от Йончо, в случай че не отдръпна показанията си против него.

БЛИЦ научи, че различен очевидец, който до неотдавна е бил от бандата на подсъдимия, Зоро също се е осмелил за проговори за злодеянията.

Процесът се управлява от арбитър Александрина Йорданова, която необичайно за какво анулира решението на по-висшестоящата инстанция - Апелативния съд да сложи под запор парцели за по 200 000 лв. на Йончо и Марин Петров.

Делото продължава при засилен публичен и журналистически интерес!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!











Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР