Все повече спортни фенове се възползват от новите функции за

...
Все повече спортни фенове се възползват от новите функции за
Коментари Харесай

Как да използваме новата SpeedBet опция в Betano България

Все повече спортни почитатели се възползват от новите функционалности за следене на спортни събития в действително време. Точно такова предложение към този момент е налично и в платформата на Betano България и съдейки по тяхното предложение, функционалността SpeedBet ще стартира да се постанова много бързо на пазара. Нека разгледаме с малко повече детайлности какво тъкмо се предлага на всеки един клиенти.

На първо място ще открием, че това е алтернатива, която предлага гледането на спортни събития в действително време, само че единствено за регистрирани консуматори. Брандът е придобил лиценз за футболни срещи, баскетбол и тенис. Вместо да получаваме един дребен прозорец и лист със самите залози, тук можем да използваме целият екран на устройството си. Тук е моментът да напомним, че това е букмейкър с награди за качество, които разрешават използването на всички известни мобилни платформи.

С негова помощ ще може да гледате обичаните дербита на огромен екран, само че също по този начин ще може да се възползвате и от опцията да поставите спортна прогноза в действително време. Разглеждането на дейни предложения се случва посредством натискането на бутона в дясно, където се зареждат някои от известните оферти и посредством опцията SpeedBet ще може да поставите Вашата прогноза, освен това бързо, изключително откакто самото заглавие подсказва тъкмо това.

Идеята на марката е, че по този начин няма да отнеме вниманието от срещата, само че и разрешава опериране с другите пазари много по-бързо и интуитивно. Избрани са някои от най-популярните спортове и сме сигурни, че най-вероятно ще забележим в идващите месеци да се прибавят и други дисциплини.

Обърнете внимание, че когато разполагате с алтернатива за Live Stream, с изключение на известни пазари, клиентът ще има достъп и до по този начин наречените микропазари – те се отнасят до несъмнено събитие от дадена среща (дузпа, директен свободен удар и други) и се изисква бърза реакция. Имайки поради малко по-високия риск, е разумно, че един консуматор ще може да се възползва от много смели коефициенти, които обаче идват с риск.

След като към този момент приказваме за гледане през мобилни устройства, би трябвало да сме сигурни, че всеки един консуматор ще може да вземе най-хубавото от спорта на всички места. Изискването е просто да разполагате с по-сериозно количество мобилни данни. В самата секция с предложения ще открием и съществуването на още новаторски функционалности в Бетано и тъкмо те са повода да следим висок рейтинг освен измежду почитатели, само че и анализатори.

Освен регистрация ще е допустимо самият бранд да изиска от клиента да разполага с депозит или вероятно да е направил
залог в последните 24 часа, с цел да може да употребява тази алтернатива. Нещо по-важно е, че това е постоянно условие, което важи за всички марки с сходна функционалност. Иновация от този тип обаче не може да се открие измежду всички оператори и още веднъж ставаме очевидци на концепция, която освен усъвършенства общоприетия стрийминг на спортни срещи, само че и дава добра симбиоза сред две особени занимания – спортно дерби и спортни прогнози.

Не би трябвало да забравяме, че всеки един
залог и спортна прогноза идват с опасности, затова ще напомним на феновете, че даже и в тази секция няма гаранция за облаги. Операторите постоянно поучават да се играе отговорно и рационално, без значение каква тъкмо функционалност ще употребявате в техния бранд. Не се опитвайте да търсите каквито и да било гаранции, отговорността за всяка една прогноза е напълно на играча и никой различен.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинБетано Betano SpeedBet спортни почитатели ПоследниНай-четениDigital 32 SEO общността в България изстрелва цифровия маркетинг на последващо равнище Компании 56 Как да използваме новата SpeedBet алтернатива в Betano България Регулации 80 Европейски Съюз позволи по-високия Данък добавена стойност предел в България Компании 212 Производителят на българския суперкомпютър продава част от бизнеса си Любопитно 10899 Най-скъпият Мондиал в историята: Цените хвърчат, само че билети и места няма Индустрии 9180 Производителите на електрически автомобили горят пари с огромна скорост Пазари 9144 Голямото съветско петролно катурване набира скорост Политика 8698 И Швеция блокира България за Шенген Всички новиниКрипто 56 Изненадващото усвояване на FTX от Binance удави криптовалутите в червеноОще от КомпанииВиж всичкиПроизводителят на българския суперкомпютър продава част от бизнеса си <

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР