Все повече известни личности се обявяват против макиажа и най-вече

...
Все повече известни личности се обявяват против макиажа и най-вече
Коментари Харесай

И Нина Добрев е против излишната суета

Все повече известни персони се афишират срещу макиажа и най-много прекаляването с него. Нина Добрев е следващата звезда, която адмирира естествената визия.

 Снимка 310279

Актрисата, с български корени, прикани да се заобикаля цапотенето с грим. Желанието й е да въодушеви девойките и те да спрат да употребяват толкоз доста смазки - кремове, декор дьо загар, серпантина, молив и сенки за очи, пудри, червила и гланцове за устни...

 Снимка 310278

" Младите девойки гледат този облик, който ми е основан и си мислят, че те също са длъжни да наподобяват по този начин, когато се разсънят заран, безапелационна е Нина в новия брой на сп. Ocean Drive. -

Това е един от моментите, който ме подтикна да стартира тематиката за естествената естествена хубост на хората. Особено се веселя, че в живота се появявам елементарна, без грим ".

 Снимка 310275

Нина обаче не отхвърля, даже в противен случай, поучава дамите да се грижат за визията си и да са деликатни към себе си, да се обичат и да се одобряват такива, каквито са.

 Снимка 310277

Нина Добрев споделя, че и тя като всички млади девойки постоянно има проблем с кожата на лицето, само че това изобщо не я тормози. " Понякога излизам от къщи с крем срещу пъпки, тъй като просто съм не запомнила, че съм с него ", декларира Нина.

 Нина Добрев се снима без грим
Нина Добрев се снима без грим

Актрисата направи откровената фотосесия за сп. People
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР