Все повече холивудски звезди споделят за своите пластични операции. Някои

...
Все повече холивудски звезди споделят за своите пластични операции. Някои
Коментари Харесай

Клъцни/срежи: Тези холивудски звезди се изложиха брутално с пластичните си операции

Все повече холивудски звезди споделят за своите пластични интервенции. Някои се хвалят единствено с по една, а за други описът е дълъг. Ето и кои са звездите, чиито пластични интервенции се оказват най-несполучливи. 

Виж още: Без сутиен, без задръжки: Бела Хадид шашна на аления килим в Кан, прикри прелестите си с бижу 

Мики Рурк

През 2008 година Мики Рурк изиграва основната роля във кино лентата " Кечистът ". Всички фенове са сюрпризирани от мощно променения му външен тип. Актьорът се е подложил на серия от процедури, включващи лифтинг на лицето, покачване на клепачи и трансплантация на коса. 

Джон Траволта

Актьорът и екшън кино звезда, в никакъв случай не е потвърждавал за хирургическите намеси върху лицето си. Те обаче са забележими за всички негови фенове. Ботокс, лифтинг на лицето и разнообразни инжекционни процедури са единствено част от интервенциите върху Траволта. 

 Виж още: Вечно втори: Актьорите, които са постоянно в сянката на своите звездни братя и сестри 

Ла Тоя Джексън

Петото дете от семейство Джексън, не изненадва с наличните си пластични интервенции. Любовта на семейството към пластичните интервенции е пословична, а изпълнителката се записва с налични импланти на брадичката и бузите и несъмнено, наложителната ринопластика. 

Донатела Версаче

Вицепрезидентът на стилния бранд Versace е минала през голям брой пластични интервенции от 90-те години насам. Наред с други корекции, най-забележимите ѝ промени са в носа и устните ѝ. Въпреки, че постоянно участва в класациите за най-неуспешни пластични интервенции, до в този момент няма оповестени доказателства, че тя самата е недоволна от тях. 

Виж още: Кортни Кардашиян шокира с необработена фотография, сподели портокалова кожа

Джослин Вилденщайн

Вилденщайн стартира с пластичните интервенции още през 1997 година и похарчва над четири милиона $ за разнообразни процедури. Многобройни фейслифтинги и импланти и носят названията " Жената котка " и " Булката на Вилденщайн ". 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР