Все повече държави регистрират първи случаи на новия вариант на

...
Все повече държави регистрират първи случаи на новия вариант на
Коментари Харесай

Все повече държави регистрират първи случаи на варианта Омикрон

Все повече страни записват първи случаи на новия вид на ковид. След 13-те позитивни проби в Нидерландия, нови инфектирани бяха регистрирани във Англия, Дания и Канада.

Франция разгласи 8 случая за подозрителни. Специалистите допускат, че в доста други страни също има инфектирани с разновидността Омикрон, само че към момента не са открити.

Европейската комисия разгласи, че до момента в който не бъде изработен цялостен разбор на разновидността, страните би трябвало да печелят време. Отново беше очебийно, че е значимо да се имунизираме. Препоръчва се обществена отдалеченост, даже тя да не е наложителна в другите страни.

„ Знаем, че сме в конкуренция с времето. Учените и производителите на ваксини имат потребност от 2 или 3 седмици, с цел да изготвят цялостна картина на разновидността във разновидността Омикрон. Най-високият приоритет е имунизация, имунизация, имунизация. Поставете си и подсилващата доза. Тя подвига равнищата на антитела и подтиква паметта на клетките за вирусите от типа на COVID-19 ”, съобщи ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР