Все по-видно е, че може би е по-добре да нямаме

...
Все по-видно е, че може би е по-добре да нямаме
Коментари Харесай

Кольо Колев: Бурни социални протести са малко вероятни, може би е по-добре да нямаме правителство

Все по-видно е, че може би е по-добре да нямаме държавно управление. Това сподели в предаването " Това е България “ на Радио " Фокус “ социологът Кольо Колев.

" Представете си в този момент към бюджета какво щеше стане, в случай че в този момент се прави бюджет. Абсолютно всички ще почнат едно наддаване като на циганска женитба. Това ще е предизборно наддаване и би било трагично за страната. И в действителност рискуваме да ни вкарат в сериозна финансова и икономическа рецесия. Така че ненапълно може би е добре, че няма да имаме бюджет, че няма да се прави в тези условия, а просто ще бъде удължен предходният, с цел да може вероятно да има известно политическо пренареждане и осъзнаване в обособените политически играчи, както и връщане към разсъдъка “, изясни той.

Според Кольо Колев в тези условия не са доста тези, които желаят да ръководят. По думите му ГЕРБ биха били обвинени, че желаят да вземат властта.

" Има някакви математически формули, само че все още държавно управление с по този начин определения парламент наподобява на практика невероятно “, счита Колев. " Вероятността да се следят бурни обществени митинги е дребна “, разяснява още социологът.

По думите му чувството у българина е за примирие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР