Все по-вероятни изглеждат избори 2 в 1. Противоречията между партньорите

...
Все по-вероятни изглеждат избори 2 в 1. Противоречията между партньорите
Коментари Харесай

Нинова очаква избори 2 в 1: Докога така тая мъка - по всеки въпрос пазарлъци за постове, няма смисъл от това

Все по-вероятни наподобяват избори 2 в 1. Противоречията сред сътрудниците в тази коалиция се задълбочават, няма съгласие по съвсем никакъв въпрос и това е мъка. Агония и за страната, и за тях, и за българските жители и излаз от това е избори 2 в 1, още веднъж хората да си кажат мнението - това разяснява в ефира на публичната телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Докога по този начин тая тъга - по всеки въпрос изнудване посред им, рекетиране, пазарлъци за постове, за порции от властта - всякога ли ще е по този начин?! Готвят се да сменят регулаторите, да се избира нов Висш съдебен съвет, нов инспекторат към Висш съдебен съвет и в случай че всякога в тази мъка ще върви страната, просто няма никакъв смисъл от това ", сподели Нинова.

Тя не мисли, че има друго аварийно ръководещо болшинство в границите на това Народно заседание и още веднъж удостовери, че избори 2 в 1 е правилният излаз за страната.

" Ние няма по какъв начин да влизаме в такива сглобки - това значи да си зачеркнем напъните в последните 10-на години, в които изрично сме декларирали, че сме срещу сходно задкулисие, паралелни сделки по кабинети, по SS-клубове и така нататък Ние се борим 10 години против това и в този момент най-после да се предадем - просто няма по какъв начин да стане ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Според Корнелия Нинова, Българска социалистическа партия е единствената опция на това, което се случва - поредно, кардинално, с доста удари, които са понесли и все пак са устояли и не са излъгали никой от тези, които са ги избрали и няма по какъв начин в този момент да влизат в такава сглобка.

Липсата на достолепие и морал в политиката е най-големият проблем и хората нямат доверие в политиците точно поради това - преди избори се дава обещание едно, а след избори се прави тъкмо противоположното, счита Нинова. Българска социалистическа партия е друга от този вид правене на политика и няма по какъв начин да влезе в такива сделки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР