Все по-упорити са слуховете, че дизайнерката Мегз ще става майка.

...
Все по-упорити са слуховете, че дизайнерката Мегз ще става майка.
Коментари Харесай

Не е за вярване! Мегз е бременна

Все по-упорити са слуховете, че дизайнерката Мегз ще става майка. На последните фотоси на хубавицата се вижда малко коремче. Самата Мегз пусна стори в инстаграм профила си, с което поддържа пикантните шушукания:

“Получих безусловно хиляди известия - че сте доста щастливи, че отново пущам клипчета и че извънредно доста ви липсвам. Обичам ви безпределно - просто в този момент го чувствам по този начин - стадият от живота ми е подобен - нуждая се да пребивавам в сегашното за себе си и бъдещето си семейство. Благодарна съм за въздействието, което имам. Още по-благодарна съм, че имате потребност от мен. Скоро ще бъда доста дейна още веднъж. Обичам ви ”.

Последва вълна от споделяния с мнения - “Когато искаш да намекнеш, че ще ставаш майка ”, “бременна ли си ” и “честито ”.

Красавицата към този момент не крие, че е щастливо обвързана. Дори самата тя преди време показа, че прави опити да стане майка.

Като поддръжка идват и обстоятелствата, че на последните си фотоси дизайнерката очевидно се е разхубавила и е напълняла. Тя към този момент не употребява грим, върна естествения цвят и дължина на косата си и отстрани всички филъри от лицето си.

Близки до Мегз също поддържаха информацията: “Миглена сияе от благополучие. Просто още е напълно рано и не желае да споделя, тъй като в този стадий на бременността рисковете са доста ”.

Източник Хот Арена
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР