Все по-трудно ми е да защитавам правата на гражданите. Справедливите

...
Все по-трудно ми е да защитавам правата на гражданите. Справедливите
Коментари Харесай

Манолова се оплака от властова репресия

Все по-трудно ми е да пазя правата на жителите. Справедливите им претенции не се удовлетворяват. Има опит да бъде блокирана активността на институцията на омбудсмана. Впрягането на всички доближени до властта медии приказва за боязън дали няма да се кандидатирам за кмет на София. Така Мая Манолова отговори на въпрос на Българска национална телевизия ще се кандидатира ли за кмет на София на идните през есента локални избори или не.
" Показала съм, че решенията ги вземем не под напън (бел. ред. - Манолова беше народен представител на Българска социалистическа партия, когато Сергей Станишев съобщи, че в случай че Делян Пеевски не бъде определен за началник на ДАНС, държавното управление на Пламен Орешарски пада. При гласуването всички червени депутати бяха " за ", един се въздържа). Решението ми ще бъде завършено вследствие на упованията на жителите – срещам се с тях всеки ден и ги слушам ", съобщи омбудсманът, която видя опит да бъде сплашена и дискредитирана.
Манолова отхвърли да разяснява и бъдещата партия на Слави Трифонов. Припомняме, че има клюки, че Трифонов може да я поддържа в възможната ѝ кандидатура за кмет на София.
На 16 септември изтича крайният период за регистрация за локалните избори, които ще се проведат в края на октомври.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР