Все по-рядко можем да видим селскостопанско животно из населените места

...
Все по-рядко можем да видим селскостопанско животно из населените места
Коментари Харесай

Крава си похапва край сладкарница. Някой търси ли я? СНИМКА

Все по-рядко можем да забележим селскостопанско животно из обитаемоте места в страната. Но когато това се случи, изненадата е голяма. Разказвали сме ви за обстановки с коне, кучета и котки, само че в този момент и крава изуми с появяването си. Едрото млекодайно животно е забелязано в софийското село Владая. То е видяно да похапва прясна трева директно до сладкарница.

„ Сладкарница със лична крава звучи като доста прекрасен сладолед, луксозен крем карамел, чийзкейкове и други.. сбъдната фантазия, “ разяснява жителка.

Дали кравата е избягала, или е пусната съзнателно на разходка, остава неразбираемо.

А ето и някои обстоятелства за едрите животни, в случай че инцидентно се натъкнете на тях.



Зрението на кравите е характерно. Те виждат няколко изображения, които следват едно след друго. В този смисъл всяко бързо придвижване от страна на хората/животновъда може да бъде източник на стрес.

Имайте поради, че кравите са любознателни същества и най-вероятно ще дойдат към вас, с цел да ви проучат. Ако се доближават с постепенно движение, най-вероятно са любопитни. Може да наподобява смущаващо, когато кравите стартират да ви следват, само че се пробвайте да поддържате устойчиво движение и да запазите успокоение.

Снимка: Plamen Hristov
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР