Все по-популярните напоследък Apple Car Play и Android Auto могат

...
Все по-популярните напоследък Apple Car Play и Android Auto могат
Коментари Харесай

Android Auto за моторите на Honda

Все по-популярните в последно време Apple Car Play и Android Auto могат да се намерят в множеството от новите коли, само че не щеш ли разработките на Гугъл и Apple към този момент може да се срещнат и при моделите на Honda. Разбира се, това се случва при по-големите Touring модели, които са снабдени с повече екстри, даже от някои базови коли.

След като редица притежатели на моделите Africa Twin и Africa Twin “Adventure Sports” се включиха в подписка за въвеждането на Android Auto при техните мотори, не щеш ли това най-накрая ще се случи. Подписката бе резултат на това, че през миналата година от японската компания пуснаха ъпдейт за моделите Gold Wing, който отключи връзката с мобилните телефони за моделите след 2018 година.

От Honda не загатват кои модели ще бъдат включени в новия ъпдейт, което значи че би трябвало да се обадите по телефона и да попитате, дали вашият модел ще поддържа новата функционалност или пък да отидете до най-близкото посланичество на марката и да попитате на място. Ако отидете на място и вашият мотор е от поддържаните модели, то ъпдейтът ще бъде изработен още тогава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР