Все по-несравнима, за жалост по глупости и простотия, става чалгарката

...
Все по-несравнима, за жалост по глупости и простотия, става чалгарката
Коментари Харесай

Преди минути: Мария се пусна по г@л з@дник и изцвили: Признателна съм на мъжа ми!

Все по-несравнима, за жал по нелепости и дивотия, става чалгарката Мария. Дали това се дължи на някаква рецесия на възрастта (макар да е още млада), или е разследване от тежката ръчица на Миро Дзвера, само че миньончето изперка.

След като даде няколко изявленията в медиите и показа по какъв начин е дала прошка на мъжа си багра, заканите и обидите, тъй като, видите ли, човек в случай че обича, прости всичко, тя втрещи с нещо още по-нечувано. Била му признателна! На него - на Мирослав Соколов, който я третира като животно... Е, думи нямаме!

" Признателна съм на мъжа ми. За мен той е всичко - той е ухажор, той е брат, той е татко, той е другар, не мога без него. Всеки път, когато имам проблем и не желая да безпокоя роднините си, които живеят надалеч, мога единствено на Миро да разгадавам и той постоянно е там за мен ", цвили от наслада и признателност " признателната " Мария.

Сигурно от признателност тя се пусна и по г@л гъз преди часове в мрежата като изуми всички с кльощавото си тяло. Мара Отварачката безусловно е две шепи дребосъче, а и колкото е дребна, представяме си по какъв начин може да я размята като прани гащи нейният правоверен. Всъщност не желаеме да си го представяме...

Но, както тя самата показа неведнъж - Соколов знаел по какъв начин да се извинява - с подаръчета, почивки и пачки в кеш. Всеки самичък да си го пояснява...

Тагове: Мария Мара Отварачката Миро Дзвера Мирослав Соколов любовник
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР