Все по-малко време остава до идването на това лято, което

...
Все по-малко време остава до идването на това лято, което
Коментари Харесай

6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято

Все по-малко време остава до идването на това лято, което е чакано от мнозина с боязън и неспокойствие. Поне това подсказва сияещото слънце, което носи все по-топло време. И в случай че това е по този начин, може би би трябвало да се замислите по какъв начин да освежите дома си през  този сезон.

Със сигурност желаете вашият апартамент или къща да се вижда от съседите ви или да се чувствате горди, когато посрещате посетители. За това обаче са нужни малко старания от ваша страна и то освен физически. Трябват и хрумвания, които да превърнете в действителност, с цел да може да се чувствате още по-уютно във вашия дом. Ако нямате такива, не се тормозете, ние ще ви помогнем.

Подбрахме  няколко лесни метода да придадете на дома си свежо чувство това лято, без да превишавате бюджета си. Резултатите сигурно ще ви смаят.

Ето и концепциите:

Започнете с растенията.

Запълването на пространствата с растения е чудесна опция неотложно да придадете на дома си свежо, положително и щастливо чувство. са превъзходен вид за това. Поставянето на цъфтящи растения на вашия балкон ще работи също толкоз добре. Зеленината придава прохлада и по- чист въздух. А и самите вие ще се чувствате доста по-добре, когато отглеждате растения. Няма по-приятно възприятие от това да се грижите за някого или нещо.

Ароматни свещи.

Друг превъзходен метод да придадете на дома си свежо чувство е като употребявате ароматни свещи. Лавандула, лимонена трева и ванилия са страхотни аромати за това лято. Можете също да изберете всеки различен по ваш избор. Така че запалете свещ и вижте разликата в вибрациите. Освен, че ще убиете неприятните миризми от кухнята, ще започнете да се чувствате доста по- добре. Нивата на оптимизъм във вашето схващане ще набъбнат в пъти.

Светли пердета и възглавници.

Следващият страховит метод да внесете прохлада е като донесете светли възглавници и пердета. Цветове като жълто и бяло работят съвършено. Въздържайте се от потреблението на тъмни нюанси. Те могат да придадат скучно чувство и усещане за мрак във вашата душа. Щастието се показва в светлите нюанси, а в случай че ги има, то сигурно домът ви ще наподобява доста по-привлекателен.

Проветрявайте дома си.

Следващият, и най-простият съвет, който можем да ви дадем е: погрижете се въздухът в дома ви да не е застоял. Отварянето на порти и прозорци рано заран и вечер ще извърши къщата ви с естествена прохлада през целия ден и цялата нощ. Това ще помогне и на съня ви, като ще усетите незабавно резултата. Ще се разсъните отпочинали и подготвени за новия ден. Освен това, можете да инвестирате и в положителни освежители за стая. Те са превъзходен метод да накарате къщата ви да мирише на парадайс и да добавите прохлада. Въпреки това, в случай че горите ароматна свещ, не използвайте освежителя за въздух, защото това може да смеси двата аромата.

Заложете на огледалата.

Ако сте почитател на огледалата, слагането им във вашия дом е различен превъзходен метод да отразявате светлината. Те се оферират в най-различни размери и форми. Огледалата ще подобрят външния тип на вашия дом и да го разкрасят по едно и също време. Така няма да се постанова да вършиме компромис с пространството или чувството. По този метод ще съчетаете приятното с потребното, тъй като всеки обича да се огледа в огледалото преди излизане.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР