Все по-голям брой мъже в наши дни избягват брака. Те

...
Все по-голям брой мъже в наши дни избягват брака. Те
Коментари Харесай

Причини, поради които мъжете все повече избягват брака

Все по-голям брой мъже в наши дни заобикалят брака. Те елементарно могат да се класифицират като хора, които просто желаят да живеят, без да се откриват, само че това не постоянно е повода мъжете да не желаят да се женят. Има доста психически и обществени аргументи за това, които може да ви изненадат.

Подготвихме лист с тези аргументи и се надяваме да ви помогнем да разберете малко по-добре разсъжденията на мъжете. Но това не е всичко: в края на публикацията ще намерите и бонус за какво в действителност е потребно по доста способи за мъжете да се открият.

1. Те ​​не изпитват огромен напън да се оженят.

Основно няма напън от другари или семейство мъжът да се ожени, изключително когато е още млад. Това значително опонира на опита на жените, които постоянно биват питани за брака и биват тласнати към това.

2. Въпреки това има много натиск, когато става въпрос за предлагане.

В една връзка мъжете нормално са тези, от които се чака да предложат брак и за тях това може да бъде много стресиращо прекарване. 40% от мъжете показаха терзанията си по отношение на упованията на колегата им във връзка с годежния пръстен, да вземем за пример.

3. Мъжете имат вяра, че жена им има право да им споделя какво да вършат, до момента в който приятелката не.

Интересното е, че мъжете се опасяват, че откакто се оженят, жена им ще им споделя какво да вършат. Това обаче не важи за връзката преди брака, което допуска, че мъжете считат, че техният сътрудник няма право да ги управлява по какъвто и да е метод, в случай че няма по-голям ангажимент.

4. Мъжете нормално би трябвало фрапантно да трансформират държанието си, откакто се оженят.

Според проучване и брачният партньор, и брачната половинка имат промени в отношението си откакто се оженят. Мъжете претърпяват огромна смяна в живота си, когато стартират да гледат на себе си като на бранители и глави на фамилии. Бракът е висшият ангажимент, тъй че изисква доста жертви. Може да има доста преимущества да си самостоятелен и мъжете считат, че имат повече за губене от дамите.

5. Мъжете се опасяват да се разведат повече, в сравнение с в никакъв случай да не се оженят.

Едно изследване сподели, че мъжете не се опасяват от брака като цяло, само че се опасяват от неприятен брак. Много хора са имали опит да гледат по какъв начин техните родители и други обичани хора се развеждат, тъй че мъжете не желаят да се задоволят с нещо по-малко от съвършенство.

6. Мъжете не знаят за преимуществата на брака.

С високия % на разводите и многото безпокойствие, когато става дума за брак, мъжът може да се чуди за какво въобще би трябвало да се дами. Бракът обаче е изключително потребен за мъжете по много способи:

• Противно на убеждението, че бракът ще повлияе на кариерата ви, женените мъже печелят повече пари от всеки различен, в това число от необвързаните мъже.

• Бракът има голямо позитивно въздействие върху психичното здраве на мъжете, намалявайки самотност и меланхолия.

• Женените мъже живеят по-дълго и по-здравословно от необвързаните мъже.

• Мъжете могат да получат тези изгоди даже от посредствени бракове, за разлика от дамите.

Няколко звезди от мъжки пол също показаха за какво не желаят да се женят.

Chris Pizzello/Invision/AP/East News

Джон Хам излизаше с Дженифър Уестфелд в продължение на 18 години, преди публично да се разделят през 2015 година Когато го попитаха за брака, той сподели, че нито един от тях няма добър образец за това какво е бракът в фамилиите им. Той също по този начин означи, че има вяра, че хората би трябвало да се женят единствено когато са подготвени да имат деца, което той не искаше по това време.

Jeffrey Mayer/Broadimage/Broad Image/East News, © Ovidiu Hrubaru / Shuttershock.com

Киану Рийвс има персонална причина да не се дами: през 1999 година приятелката му Дженифър Сайм забременя с детето му, само че тя роди мъртво дете. Те се разделиха, само че в последна сметка откриха метод да преодолеят тази покруса и да се помирят, само че за жалост тя умря година по-късно. Това остави белег на Киану и той има вяра, че в този момент е прекомерно късно за него да има деца. Той се среща с художничката Александра Грант от 2019 година и наподобява двойката няма никакви проекти да се женят.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР