Все по-дълбокото навлизане на САЩ в конфликта в Украйна ще

...
Все по-дълбокото навлизане на САЩ в конфликта в Украйна ще
Коментари Харесай

Захарова: По-дълбокото навлизане на САЩ в конфликта в Украйна ще се превърне в гръмко и унизително фиаско

Все по-дълбокото нахлуване на Съединени американски щати в спора в Украйна ще получи съдбоносен отпор и ще се трансформира в гръмко и унизително крушение. Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, разяснявайки приемането от Камарата на представителите на Съединени американски щати на законопроект за разпределяне на средства на Украйна за военни потребности.

„ В този подтекст удостоверяваме, че дейностите на Съединени американски щати като действителна страна в спора ще получат категоричен и съдбоносен отпор, а все по-дълбокото нахлуване на Вашингтон в хибридна война против Русия ще докара до същото гръмко и унизително крушение на Съединени американски щати, както направиха във Виетнам и Афганистан “, означи Захарова.

Във всеки случай трескавите опити за избавяне на неонацисткия режим на украинския президент Владимир Зеленски са обречени на неуспех. Целите и дилемите на специфичната военна интервенция ще бъдат изцяло реализирани “, акцентира дипломатът.

Според нея Съединени американски щати се занимават с банална кражба на съветски активи, тъй че Киев да продължи да се бори до последния украинец и да прави терористични офанзиви против Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР