Все по-често виждаме да се представят смартфони без рамки. Те

...
Все по-често виждаме да се представят смартфони без рамки. Те
Коментари Харесай

Какво е общото между смартфон без рамки и велосипед?

Все по-често виждаме да се показват смарт телефони без рамки. Те ни удивяват и скоро няма да престанат да ни радват, написа profit.bg.

Още едно сходно устройство бе пуснато на пазара в съдействие с компания, която е профилирана в производството на колела. Този телефон на процедура е лишен от странични рамки на екрана.

Смартфоните, които са без странични рамки на екрана, тази година се трансфораха в едни от най-запомнящите се. Към тях се отнасят Samsung Galaxy S8/S8+, Note 8, LG G6 и няколко други нови модела. В интернет циркулира информация, че напълно скоро ще забележим Full View Vivo V7.

Gionee е още една известна компания, която в близко бъдеще ще навлезе на пазара на мобилни устройства – ще предлага смарт телефони без рамки на екрана.

По-рано телефон се появи в GFXBench и не е невероятно да става дума точно за Gionee M7, чийто тийзър компанията пусна на формалната си страница в китайската обществена мрежа Weibo.

Рамките по страниците на процедура отсъстват, до момента в който горната и долната рамки са много тънки.

Gionee, в съдействие със стартъпа Ofo от Пекин, който се занимава с производството на колела, ще пусне новия M7. На изображенията са показани две велосипедни колела и тяхното разположение на тийзъра може да указва потреблението в Gionee M7 на двойна камера, която е присъща за доста други смарт телефони, обявени през актуалната година.

Gionee M7 (Plus) като нищо ще разполага с 6-инчов екран с резолюция 2160х1080 пиксела. Смартфонът ще се базира на чипсет MediaTek MT6758 с 8-ядрен централен процесор, чиято тактова периодичност ще доближава 2.3 гигахерца.

Графичният процесор на този чипсет е Mali G71. Оперативната памет е 6 GB, а вградената – 64 GB. Остава единствено да поизчакаме компанията публично да заяви за анонса на новото устройство.



Отбелязва се, че MediaTek MT6758 може да се откаже от упования с неспокойствие чипсет MediaTek Helio P23.

Не е изключено Gionee M7 (Plus) да бъде екипиран с 16-мегапикселова съществена камера, която ще бъде на задния панел. Тя ще поддържа снимане на видео 4K (UHD). На предния панел ще има 8-мегапикселова селфи камера.

Капацитетът на батерията към този момент не е конкретизиран.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР