Все по-често в социалната мрежа Facebook се появяват оплаквания заради

...
Все по-често в социалната мрежа Facebook се появяват оплаквания заради
Коментари Харесай

Глас от Самоковско: МВР ни репресира заради протестите

Все по-често в обществената мрежа Фейсбук се появяват недоволства поради хипотетичен полицейски тормоз – по отношение на множеството митинги против ниския стандарт на живот, които потеглиха поради повишаването на горивата.
Един от тези случаи е разказан от консуматор на име Анита Христова. Според написано в персоналния ѝ профил във Фейсбук, синът ѝ бил предизвестен да не пропагандира за митинги в Самоков, другояче ще бъде задържан. Тя твърди, че предизвестието пристигнало откакто момчето споделило обява на блога Xak News, с която се приканва за всеобщ митинг. Блогът се цитира всеобщо от Фейсбук страницата " Национален митинг против безобразията в България ", която е една от най-активните в последно време.

" Нека се знае, по какъв начин ни мачкат!! И се пробват да заплашват хората УЖ ЗАКОННО!”, възмущава се Христова.
Сподели с твоите другари
В Благоевградско най-познатите имена и уредници на митингите са Александър Стамболийски и Людмила Манова. Манова нашумя като водача на февруарските митинги от 2013 година, като даже беше посетител на конгрес на Българска социалистическа партия. Стамболийски, който в действителност е формалният уредник, пък има условна присъда за машинация с документи на първа инстанция - на стойност 50 000 лв., и е ръководител на Съюза на българските транспортни служащи. Той заявява категорично в свои изяви във Фейсбук, че не е политически и партийно привързан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР