Все по-често срещан проблем е високото кръвно налягане. За съжаление

...
Все по-често срещан проблем е високото кръвно налягане. За съжаление
Коментари Харесай

Как да подпомогнем свалянето на кръвното с тези две подправки от кухнята

Все по-често срещан проблем е високото кръвно налягане. За страдание не малко от хората по целия свят контролират кръвното си налягане чрез лекарства. Това е много тъжно, изключително, когато става въпрос за младежи.

Проблемите с кръвното са съществени и по тази причина към тях би трябвало да подходим в действителност отговорно. Първото, което се изисква да създадем, е да се консултираме със експерт, който да диагностицира положението ни.

Важно е да се опитаме да водим колкото се може по-спокоен метод на живот, както и да ограничим потреблението на сол. Това са два от факторите, способстващи увеличението на кръвното налягане.
 Какво значи ниско кръвно? Опасно ли е? Какво значи ниско кръвно? Опасно ли е?
Едно от най-често диагностицираните болести на кръвоносната система е артериалното кръвно налягане. Пациентите са наясно, че това е...

Днес ще си поговорим за това по какъв начин с натурални артикули можете да подобрите положението си. Става въпрос за две подправки, присъстващи във всеки един кухненски долап.
Как с чубрица можем да свалим кръвното налягане?
Чубрицата е в действителност доста потребна, когато приказваме за високо кръвно налягане. За предпочитане е да употребявате билка, която сами сте си набрали и изсушили. Нейното деяние ще е доста по-силно. Разбира се, в случай че не разполагате с домашна фалшификация, възползвайте се от свойствата на купешката.

Ето какво ви е нужно за отварата:
- 500 мл вода;
 Как въздейства кафето на кръвното? Как въздейства кафето на кръвното?
Ако страдате от високо кръвно налягане, несъмнено би трябвало да се запознаете с резултата на кафето върху този индикатор за положението на ор...

- 2 с.л. чубрица.
Начин на подготвяне:
Водата се слага в подобаващ съд на котлона да заври и когато това се случи, към нея се прибавя чубрицата. Когато премахнете от котлона, покрийте съда с похлупак и оставете за 30 минути, в които да се запарва. След това отварата се прецежда и се употребява по дребна чашка от нея 3 пъти дневно, преди хранене.
Как с канела да контролираме кръвното?
Знаете, че изгодите от канелата напълно не са за подценяване. Това е една от подправките, за които би трябвало да сме доста признателни. Ако сте склонни към повдигане на високо кръвно налягане, постоянно дръжте по едно пакетче канела в себе си.

Можете да подпомогнете свалянето на кръвното като изсипете 1 ч.л. канела в чаша с вода. Разбъркайте и изпийте на момента. Не ви обещаваме, че усетът на напитката ще ви се понрави, само че пък действието й ще бъде налице до минути. Ще се почувствате доста по-добре и неразположението ще отшуми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР