Все по-често млади семейства превръщат сватбата си в повод за

...
Все по-често млади семейства превръщат сватбата си в повод за
Коментари Харесай

Вижте как младоженци събраха средства за дарение за УМБАЛ Бургас! Ще имат ли последователи?

Все по-често млади фамилии трансформират сватбата си в мотив за щедрост. Виктория и Живко Жекови решили да създадат същото – помолили гостите да не им подаряват цветя, а плануваните за букети средства да отделят за добра идея. Така съумели да съберат средства, с които да бъде закупено съоръжение за климатизация на интензивния бранш в Първо детско поделение на УМБАЛ Бургас.

Няколко дни след сватбата, младоженката Виктория посети Първо детско поделение и описа за решението си на завеждащия доктор Борис Ангелов. " И най-красивият букет след три дни увяхва и би трябвало да бъде изхвърлен. Още в поканите помолихме нашите посетители да отделят средства за щедрост. Приготвихме красива кутия, която обозначихме за идеята. Имахме разновидности за доста единични дела, само че взехме решение сумата да послужи за нещо, което ще помогне не на едно, а на доста деца “, описа Виктория.

" Благодаря на младото семейство и им поисквам да бъдат образец и за други. Средствата ще използваме за климатизация на интензивния бранш, тъй като температурният комфорт е значима част от лекуването и възобновяване на нашите пациенти “, изясни доктор Борис Ангелов.

Първо детско поделение на УМБАЛ Бургас е едно от най-натоварените в болничното заведение. Тук одобряват деца от двудневна до 2-годишна възраст.  Въпреки съществуването на частни лечебни заведения с еднакъв предмет на активност в града, пациентите се усилват непрекъснато. Годишно през отделението минават над 2000 деца.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР