Все по-често жителите на Благоевград стават жертва на нападение от

...
Все по-често жителите на Благоевград стават жертва на нападение от
Коментари Харесай

Зачестяват нападенията от бездомни кучета в Благоевград

Все по-често жителите на Благоевград стават жертва на нахлуване от бездомни кучета в центъра на града. Въпреки съществуването и на общински подслон за безстопанствени животни в регионалния център, бездомните животни в града се усилват.

Лилия е една от последните жертви на нахлуване от бездомни кучета по благоевградските улици. Тя не желае да демонстрира лицето си, тъй като, когато споделила за случая в обществените мрежи, получила доста рецензии от притежатели на домашни любимци, че тя провокирала бездомните животни.

На 5 декември сутринта, движейки се по бул. " Кирил и Методий " неподозирайки нищо, тъкмо до постройката на бизнес център, бях нападната от три бездомни кучета. Паднах напред по очи, викайки за помощ, на помощ ми се притекоха водачите на таксита. Отървах се със раздрани облекла, натъртени колене, натъртен гръден панер, облекла и мощен потрес.Нито съм ги провокирала, нито предизвикала, бях с голи ръце, споделя Лилия.

Друг пострадал от нахлуване на бездомните животни е и началникът на Регионалното ръководство по образованието в Благоевград Ивайло Златанов.

На път за работа, 08:30 ч на центъра на площада най-изненадващо 1,2,3,4 кучета демонстрираха интерес към моята персона, изключително едно беше доста нападателно и в последна сметка, до момента в който поглеждам към едно към друго, въпросното захапа панталона, леко драскане на десния крайник, споделя Златанов.

Решение на казуса за в този момент не се вижда. Общинският подслон е претъпкан, а бездомните кучета по централните градски улици се усилват с всеки минал ден.

Репортер: Али Мисанков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР