Все по-често чуваме репликата "В България никой не мисли за

...
Все по-често чуваме репликата "В България никой не мисли за
Коментари Харесай

В България никой не мисли за обикновения човек! Разказът на една почернена майка!

Все по-често чуваме репликата "В България никой не мисли за елементарния човек, за него се сещат единствено по време на избори ".

Силата на тази фраза са усетили родителите на деца, станали жертви на извънредно тежки закононарушения приключили с жестока гибел. Родители, които не могат да върнат децата си, само че се надяват на правдивост в тяхна памет.

Една от майките - Стефка, споделя за лъжите на управниците, по тази причина по какъв начин Цветанов повече от две години обещавал да провежда кръгла маса по отношение на промени в наказателния кодекс, по тази причина по какъв начин Джамбазки и Вътрешна македонска революционна организация ги употребявали за политическата си ПР акция, само че в последна сметка нито единият, нито другият си изпълнили обещанията!

Стефка споделя тъжно по тази причина по какъв начин са били използвани, по тази причина по какъв начин някои от родителите към този момент не са сред живите, отишли са си от тъга по погубените им дечица. Очите ѝ се пълнят със сълзи при мисълта, че нарушителите, погубили децата им, употребяват вратите в закона, признават се за отговорни и получават минимални присъди за убийствата на децата им.

Разказва, че през последните дни само евродепутатът Николай Бареков се е срещнал с тези почернени хора. Единствено Бареков прочел писмото им и задействал екипът си да работи по този тежък проблем. На тъгата им откликнал и омбудсманът Мая Манолова, с която им следва среща в идващите дни. Стефка несъзнателно промълвява: "В България никой не мисли за елементарните хора, управниците не схващат ли, че на следващия ден могат да бъдат на моето място? "

Би Нюз смята идеята на тези почернени родители за обективна и застава на тяхна страна в борбата против политическото безволие.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР