Все още виждам потенциал това Народно събрание да излъчи правителство

...
Все още виждам потенциал това Народно събрание да излъчи правителство
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС може да опита кабинет на малцинство

„ Все още виждам капацитет това Народно заседание да излъчи държавно управление – в случай че се водим от разсъдъка и от ползите на народа “. Това съобщи пред бТВ ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

По думите ѝ един от дребното вероятни разновидности е кабинет на малцинството на ГЕРБ, отбелязва БГНЕС.

„ Партиите да помислят дали това систематизиране на парламентарните сили, поради което не наподобява действително излъчването на държавно управление, не е в действителност нова опция. (…) Очевидно хората по този начин са ни излъчили в 48-ото Народно заседание, с цел да се направляваме взаимно. Този паритет и баланс на силите в действителност е опция да не допуснем лобистко законодателство, взаимно да се направляваме, с цел да няма неприятни сигнали и зле написани нормативни актове “, сподели Атанасова.

Тя разяснява и поканата на съпредседателите на „ Продължаваме промяната “ (ПП) към водачите на парламентарно показаните партии, измежду които е и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, на среща в една от залите в Народното събрание, с цел да обсъдят излаз от политическата рецесия. По-късно Василев разяснява, че по това време Борисов е играл футбол.

„ Те желаеха Борисов да се пенсионира, а преди този момент да бъде в пандиза и по тази причина нелегално го арестуваха, по-късно да се пенсионира, по-късно да не подрежда отнякъде. Сега имат искания какво прави Борисов в свободното си време, при изискване, че той се отхвърли да бъде депутат, с цел да може да се търси някакво единодушие “, сподели Атанасова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР