Все още текат събранията на структурите на ГЕРБ в София,

...
Все още текат събранията на структурите на ГЕРБ в София,
Коментари Харесай

Структурите на ГЕРБ умуват за кандидат-кмета за София

Все още текат събранията на структурите на ГЕРБ в София, които би трябвало да предлагат претендентите освен за кмет на София, само че и за районни кметове и за общински съветници.

Когато номинациите бъдат направени, ще ги обсъдим на съвещание на Изпълнителната комисия и ще бъдат оповестени обществено. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова пред публицисти по отношение на идните локални избори. Преди това тя получи златен орден от КНСБ за ползотворната взаимна работа.

На въпрос за, Фандъкова посочи  че го познава от доста години и доста го почита. Работила съм с него в качеството му на общински консултант, защитавали сме дела, споделям неговите политически визии, тъй че мога да кажа единствено положителни неща, сподели Фандъкова.

Фандъкова не показа желанията си за кариера след отдръпването си от кметския пост, като посочи, че е съсредоточена в приключването на мандата си и оставянето на подготвени планове, по които да продължи развиването на София.
 КНСБ изпраща Фандъкова със златен орден, грамота и Библия
КНСБ изпраща Фандъкова със златен орден, грамота и Библия

Синдикалната организация удовлетворена от работата си с кмета на София

Относно в София, Фандъкова съобщи, че Столична община не е платила нито една стотинка за предходното пренареждане на паветата и компанията чудесно знае, че няма да получи нито една стотинка, в противен случай - ще получи глоба, в случай че се забави.

" Потърсих и образувах екип от най-хубавите експерти, с цел да могат да кажат каква е спецификата и какво може още да се направи, с цел да се подсигурява по-качественото и крепко редене ", изясни Фандъкова.

Тя уточни, че към 20 са огромните обекти за реорганизация в София - по огромни булеварди и по квартални улици . От през днешния ден стартира построяването на ул. " Народен воин " в кв. " Овча купел ". Най-важните обекти за Фандъкова до края на мандата ѝ остават тези по разширението и построяването на третия градски кръг - това е бул. " Филип Кутев ", който сега се поправки интензивно, и бул. " Тодор Каблешков ".

Припомняме, от ПП/ДБ дружно със " Спаси София " - Васил Терзиев , един от създателите на " Телериг ", против който обаче се надигна вълна от неодобрение, като правоприемник на фамилия с кариера в Държавна сигурност. Като различна номинация бе разгласен Вили Лилков от Инициативен комитет от жители и интелектуалци, измежду които последователи от 90-те години на Съюз на демократичните сили и не малко деятели на ГЕРБ. Това поставя кандидатурата на Лилков като допустима такава, която да бъде вероятно подкрепена от партията на Бойко Борисов. 

От Българска социалистическа партия също считат да повдигнат лична кандидатура за кмет като до този миг спряганите имена са на Ваня Григорова от КТ " Подкрепа " и на Иван Таков , водача на столичните социалисти. 
 Профил на софийския кмет
Профил на софийския кмет

Местните избори ще бъдат много по-нервни от нормално, тъй като към момента нямаме резистентен отговор на политическия си въпрос - кой, кои сили, кои идеологии ще ръководят страната. Последните парламентарни избори и последвалата ги уродлива ротационна формула не дават решение, а единствено задълбочават казуса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР