Все още тъне в мистерия смъртта на младия талант Денис

...
Все още тъне в мистерия смъртта на младия талант Денис
Коментари Харесай

Емилия хвърли бомбата: Денис Теофиков не се е самоубил!

Все още тъне в тайнственост гибелта на младия гений Денис Теофиков

На 24 октомври 2021 година младата звезда скочи от седмия етаж от жилището на гаджето му в София, гримьорката Алеска.

Плъзнаха разнообразни версии за гибелта на Денис, само че в тялото му не бяха открити наркотични субстанции. Разследването работеше по три насоки-убийство, самоубийство или случай.

Негови другари споделиха тогава, че в последните месеци поп фолк артиста бил в меланхолия. Нощният живот му тежал, бил уплашен, а и наркотичните вещества не му били непознати

Две години след гибелта му софийската прокуратура приключи следствието, като съобщи, че Денис Теофиков се е самоубил.

Само че мнозина от неговите сътрудници не са съгласни с това решение. Сред тях е и Емилия, с която направиха необикновен дует.

Наскоро певицата взриви поп фолк средите, като съобщи в онлайн изявление, че Денис Теофиков не се е самоубил.

„ И до момента нямам доверие, че Денис се е самоубил! Той беше едно такова шантаво хлапе, нямам думи. Но талантлив с неповторим гений. Щеше да стане международна звезда, в случай че не беше по този начин нелепата му гибел.

Денис чакаше с такова неспокойствие да излезнат клиповете на дуетната ни ария „ Акула “. Постоянно се чувахме и нямаше самообладание песента да види бял свят.

Пуснахме видеото след гибелта му и единствено за едно денонощие събра половин милион гледания! Прецедент! Щеше ли Денис да чака с такова неспокойствие песента, с цел да се самоубие, това е невероятно! “, уверена е Емилия.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР