Все още се радваме на прекрасни температура и сме на

...
Все още се радваме на прекрасни температура и сме на
Коментари Харесай

Докога ще е подходящо времето у нас за море

Все още се радваме на прелестни температура и сме на вълна плажен релакс. Краят на август обаче към този момент е тук и макар, че не желаеме да пускаме лятото да си върви, есента като че ли към този момент е подала глава зад ъгъла и желае да ни пристигна на посетители. Затова започваме да се питаме докога ще продължи нашата морска лятна идилия?

До края на август по Черноморието времето ще остане топло с повече слънце и  температури към и над 30 градуса  през настоящата седмица, пишат от sinoptik.bg.

Тенденцията обаче е за намаляване на градусите oще в първите дни на септември.

По-голяма възможност за  летни превалявания  ще има с прекосяването на леден фронт към 28-30 август. Морето ще е относително умерено до 26-27 август.

В последните дни на месеца (28-30 август) следва преминаването на добре завършен  студен фронт със мощен северозападен вятър . Зоната с по-опасни местни гръмотевични стихии ще обхване повече елементи на Източна България и планините.

Буквално в последните дни на август ще усетим хладина с дневни температури в западната половина на страната към 22-25 градуса.

Летните температури бързо ще се възстановят  в самото начало на септември , въпреки че облачността ще остане променлива с условия за краткотрайни валежи.
 6 неща, които да направиш за благополучие преди началото на есента  6 неща, които да направиш за благополучие преди началото на есента  6 неща, които да направиш за благополучие преди началото на есента  6 неща, които да направиш за благополучие преди началото на есента
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР