Все още се прави оглед на място, за да се

...
Все още се прави оглед на място, за да се
Коментари Харесай

Потопът В Тетевен Донесе Смърт! Първи Снимки От Мястото На Бедствието!

Все още се прави оглед на място, с цел да се посочи повода за гибелта на мъжа. Падналите над 99 литра на кв. метър дъжд, нанесоха вреди в Тетевенско, като най-пострадали са селата Глогово и Градежница. Хората там останаха без ток, къщите им са наводнени, има разрушени мостове, задействани свлачища, потърпевша е и пътната инфраструктура. Три махали с към 300 души в тях останаха откъснати, поради опустошен път и отвеян железобетонен мост. На място са регионалният шеф на Ловеч Георги Терзийски и кметът на общината Мадлена Бояджиева.



Откъснатите хора ще бъдат снабдени с нужните хранителни артикули. Работи по премахване на вредите и подсилване на коритото на реката От дъждовете в луковитското село Торос също има над 20 наводнени къщи, удостовери кметът на общината Иван Грънчаров.



Водата е пристигнала от препълнен канал, който в предишното е строен за напояване.

Бедствено състояние на територията на община Тетевен, разгласи кметът Мадлена Бояджиева. Заради проливните дъждове са потърпевши няколко села, улиците на града са като реки, унищожена е инфраструктура. В региона нощес са паднали 100 литра на квадратен метър, а наводненията аргументи един от дребните притоци на р. Вит. В обществените мрежи се появиха страшни фотоси от стихията, която в върлувала в града. Улиците безусловно са превърнати в реки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР