Все още с опасност за живота е 40-годишният мъж, който

...
Все още с опасност за живота е 40-годишният мъж, който
Коментари Харесай

След ада с автобуса-ковчег: 40-годишен мъж бере душа във ВМА

Все още с заплаха за живота е 40-годишният мъж, който е настанен за лекуване във ВМА след злополуката край Своге. Това заяви началникът на болничното заведение професор-генерал Венцислав Мутафчийски, представен от БНР. Стабилно е положението на 62-годишната пациентка, която до края на седмицата може да бъде изписана.

Генерал Мутафчийски изясни:
" Мъж на към 40 години е в по-тежко положение – с контузия на главата и със строшаване на черепа, мозъчна травма, със строшаване в региона на крайниците, на дясното рамо, голяма и много сериозна травма, както и строшаване на четири прешлена, без да засягат гръбначния мозък. Намира се в устойчиво положение, в схващане, контактен и съответен, със спомен за случилото се. Жената е с голям брой контузии, само че без счупвания на костите и без засягане на жизненоважни органи, с една минимална травма на десния бял дроб, която не е живото-застрашаваща и тя през днешния ден ще бъде преместена в стандартно поделение ".
Всички 6 потърпевши от злополуката до Своге, приети в болница в болница " Св. Анна " са нормализирани и са настанени в реанимацията. Все още с заплаха за живота е 52-годишна жена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР