Все още продължава снеговалежът. На терен са всички екипи –

...
Все още продължава снеговалежът. На терен са всички екипи –
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Зимата не ни изненада, прогнозите са точни

Все още продължава снеговалежът. На терен са всички екипи – 178 почистващи машини и екипите на контролния инспекторат. В това увери кметът на София Йорданка Фандъкова на брифинг в ситуационния център на Столична община, отдаден на организацията на общината за зимното поддържане и разчистване. 

Тя уточни, че продължава почистването на улиците за градския превоз, има един закъсал рейс на Симеоновско шосе. Всички други рейсове от градския превоз се движи при зимни условия, има закъснение на придвижването на трамваите по Графа поради проблем с контактната мрежа. Всички останали рейсове се движат в график. Глобена е една компания, която почиства „ Младост “, „ Витоша “, „ Средец “ и „ Триадица “ и която не е почнала в точния момент да почиства насъбрания снеговалеж.
Фандъкова: София няма да апелира правосъдното решение за мръсния въздух
Столична община няма да апелира решението на Софийския градски съд, с което на администрацията в града бяха дадени 12 месеца за предпри...

Фандъкова прикани всички да се движат с коли, оборудвани за зимни условия. Започна почистването на спирки и подлези. Зимната не ни изненада, прогнозите са точни, всичко е въпрос на организация, безапелационна бе Фандъкова.

Има паднали и 4 дървета поради натрупалия сняг. 

Още:

Още от СОФИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР