Все още помним смартфона Red Hydrogen One, който бе титулован

...
Все още помним смартфона Red Hydrogen One, който бе титулован
Коментари Харесай

Holoscreen добавя холограма към екрана на всеки смартфон

Все още помним смарт телефона Red Hydrogen One, който бе титулован като първият мобилен телефон с холограмен екран. Скъпарският модел на Red обаче по никакъв метод не съумя да се наложи на пазара, а мнозина твърдяха, че холограмата в действителност въобще не е толкоз впечатляваща.
 Red Hydrogen One, холограмният екран и черната магия
Първият телефон с холограмен екран

Red Hydrogen One е като " черна магия "

Все още сме много надалеч от това да създадем джаджа с същински въздействащ холограмен екран, само че единствено против 30 $ можем да прибавим избрана доза холограмен резултат към някои даже по-стари модели смарт телефони.

Holoscreen e артикул, който прави това допустимо. Комплектът, който коства прелестно малко пари, включва протектор за екран и мобилно приложение, което взаимодейства с протектора.
 Снимка 409737

Благодарение на взаимната работа на двата съставния елемент, получаваме много реалистична холограма, а, когато изключим приложението, протекторът се държи като най-обикновен предпазен пласт.

Създателите на Holoscreen настояват, че продуктът им дава може би най-хубавата холограма на всеобщия пазар, само че няма по какъв начин да сме сигурни в това, преди да тестваме сами.

Holoscreen бе показан по време на MWC 2019 и ще може да бъде закупен през втората половина на 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР