Все още няма следа от арестанта, който избяга от ареста

...
Все още няма следа от арестанта, който избяга от ареста
Коментари Харесай

Продължава издирването на избягалия затворник в Пловдив

Все още няма диря от арестанта, който избяга от ареста на Tрето РПУ в Пловдив. Мъжът е бил арестуван зад решетките за 24 часа за владеене на опиати.

Полицията е претърсила повече от 10 адреса, в това число такива на негови другари.

"За да се стигне до този противен случай, има позволени нарушавания. Тепърва инспекцията ще откри всички тези позволени нарушавания от всички тези длъжностни лица, към които ще бъда праволинеен ", безапелационен беше старши комисар Атанас Илков, шеф на ОДМВР-Пловдив.

Арестант избяга от Трето РПУ в Пловдив

Преди да изтече този период обаче, 25-годишният Петър Петров е съумял да избяга, скачайки от втория етаж на постройката. Под предлог, че има болки в корема, той помолил проверяващия служител на реда да го пусне до тоалетната. Той е отишъл в санитарното помещение, предопределено за служители на реда и жители, а не в това за арестанти.

Криминално проявеният е избягал два часа преди да изтече мярката му за неотклонение. Смята се, че откакто е скочил през прозореца, той е побягнал надолу по улицата и след това е хванал такси, с което е напуснал града.

Предстои служителите на реда да изземат записите от охранителните камери, с цел да открият в каква посока е поел Петров.

Преди години от същото РПУ отново имаше сполучливо бягство на задържан. А през април тази година пандизчия, който работеше на външен обект, се укри и не се прибра в пандиза, след което бе разгласен за търсене и открит няколко дни по-късно.

Вижте още:

Ето по какъв начин рецидивист се измъкна от пандиза в Пловдив

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР