Все още няма окончателно решение кога ще се играе финалът

...
Все още няма окончателно решение кога ще се играе финалът
Коментари Харесай

Преговорите за датата на финала без резултат, решението трябва да се вземе утре

Все още няма дефинитивно решение по кое време ще се играе финалът за Купата на сред - София и, който е плануван по стратегия за 11 май. Sportal.bg научи, че предлагането на Професионалната футболна лига дуелът да бъде преместен за 15 май (неделя) към този момент не е признато, като от Българския футболен съюз към момента не дават единодушие да има смяна. Идеята на хората от ПФЛ е мачовете - Левски и - София - да бъдат изместени от уикенда 14/15 май за 11 май - т.е., единствено тези два мача да бъдат изменени от първата шестица в efbet Лига, като и да се играе на 14 май, когато ще бъде награждаването и на " орлите " с следващата им шампионска купа.

Както ви информирахме по-рано, претекстовете за смяна на датата на финала са следните: към срещата има извънредно огромен интерес, откакто двата тима с най-голяма фенска маса в страната се изправят в борба за трофея в центъра на София. Идеята е да има по-голямо улеснение за последователите, които към този момент се тормозят по какъв начин да напущат по-рано работните си места през работен ден, с цел да участват на стадиона.

Също по този начин дуелът през уикенда ще може да се играе от 17:00 или 17:30 часа, което се пада в светлата част на деня и ще бъде по-удобно за полицията да се оправи с огромната маса почитатели на " сините " и " алените ", а също по този начин и придвижването в столицата е по-спокойно по отношение на през работната седмица. Не на последно място и от малкия екран, която държи правата за лъчение на мачовете, са съгласни срещата да се играе в подобен час.
 Солени санкции за ЦСКА - София и Левски след полуфиналите за Купата на България Солени санкции за ЦСКА - София и Левски след полуфиналите за Купата на България
Нашата медия научи, че от управленията на двата клуба се готвят за край на 11 май, само че са дали единодушие да има смяна за датата на финала, в случай че ПФЛ и БФС решат, само че няма никакъв напън от тяхна страна това да се случи.
 ЦСКА - София оцеля в драма с дузпи, Евтимов измъкна ЦСКА - София оцеля в драма с дузпи, Евтимов измъкна "червените " от пъкъла
На символичния хазаин на финала - София се поставят бранш " А " и " Г ", както беше на дербито преди 10 дни, до момента в който за " сините " ще бъдат секторите " Б " и " В ". Времето до финала става все по-малко, като напълно скоро уредниците би трябвало да пуснат билетите в продажба. Това значи, че най-късно на следващия ден би трябвало да се вземе решението по отношение на дата: оставане на 11 май или пренасяне за 15 май.
 Левски на край! Левски на край! "Сините " отново удариха Лудогорец във футболен празник на "Герена "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР