Все още няма конкретни варианти за нов здравен министър, на

...
Все още няма конкретни варианти за нов здравен министър, на
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да бърза с нов кандидат за здравен министър

Все още няма съответни разновидности за нов здравен министър, на дневен ред сега е проектобюджетът.  Това уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в отговор на журналистически въпроси в коридорите на Народното събрание за правоприемник на подалия в понеделник оставак министър на опазването на здравето проф. Николай Петров.

" Не бързаме с новия здравен министър, по принцип, предлагането за ново предопределение е от компетентността на премиера ", посочи Цветанов.

В момента се срещаме повече от медийните изявления за вероятните разновидности, в същото време те биха могли да бъдат обсъждани като вероятен вид, заключи той по въпроса за вероятните кандидатури за поста.

Има задоволително благоприятни условия и условия, сходни стойностни хора като Николай Петров от време на време да бъдат " обстреляни много съществено ", разяснява още зам.-председателят на ГЕРБ. Бившият началник на ВМА подаде оставката си като министър в първия вероятен работен ден, откакто през уикенда следствие на BTV сподели данни от одитен отчет за публични поръчки за 1,2 млн. лева, свързани със здравното заведение, които били извоювани от мъжа, с който живее щерка му, до момента в който самият Петров е бил началник на болничното заведение, а щерка му - шеф на кабинета на здравния министър във второто държавно управление на Бойко Борисов - Петър Москов. Самият отчет е качен на уеб страницата на здравно министерство, а прокуратурата е отказала да образува наказателно произвеждане с претекста, че няма законови нарушавания.

Одитният отчет е предоставен от служебния кабинет, който имаше желания " да овладее страната, да се търсят повече компромати, в сравнение с да се вършат политики. ", разясни през днешния ден Цветанов.  " Доколкото чух - някой ми показа кулоарно -  един някогашен длъжностен вицепремиер е ходил в дадени здравни заведения, с цел да търси нещо, с което да подкрепи настояването за избор на съмнение в областта на опазването на здравето. ", добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР