Все още не знаете как да украсите къщата си за

...
Все още не знаете как да украсите къщата си за
Коментари Харесай

Още ли не сте украсили къщата си за Великден?

Все още не знаете по какъв начин да украсите къщата си за Великден? Представяме ви елегантна великденска декорация. Предлагаме да изберете да извършите къщата да наподобява в действителност празнична и пролетна. Ето лесни способи да украсите великденската софра.

Хората със зелен, еко жанр ще намерят всеки ден нещо въодушевено от природата. Друга наклонност е „ баснословен Великден “ или повърхностно и креативно развлечение с обичайни коледни дизайни, споделя Хана Марута, основен стилист на марката Home & You.



Великденска софра в натурален жанр, естествени материали, ентусиазъм от природата
Традиционна великденска декорация

Сочно зелени, многоцветни великденски яйца, радостни зайчета - това е Великден в целия му пролетен искра. Класическите украшения в изразителни цветове са най-хубавият метод да наблегнете атмосферата на Великден. Елегантните покривки ще прибавят искра към вашия неделен брънч и ще добавят въодушевените от великденски яйца салфетки.



На масата има и истински венци и букети – постоянно в жълто и зелено. Интересна украса на хола ще бъдат висулки с претекст на птици и фигурки на сладки зайчета. Детайлите са доста значим детайл на декора, дано изберем някои забавни украшения (челник, свещник, щипки за салфетки и др.), които ще добавят ефектно цялата комбинация.
Великден в натурален жанр
Великден в еко версия? Приглушени цветове, естествени материали, въодушевени от хубостта на природата, всичко в рустик жанр. Екологичните украшения ще подчертаят фамилната атмосфера и ще ни разрешат да усетим същинската магия на Великден.



Очарователните бежови и кафяви нюанси преобладават в тази наклонност и могат да се намерят върху чинии, възглавници и сервизи. Климатът на селските пейзажи ще отразява освен цветовете, само че и претекстовете на занимателни зайци и пилета, споделя стилистът. - Да не забравяме и нежните венци от цветя, клончета и яйца, които съвършено допълват нашата комбинация.


В пролетни цветя
Съвременният Великден е на първо място силата на цветята – изразителни лилави цветове ни придвижват в страната на приказните празници.

Оригинални фигурки в съвременен жанр (като излюпване на заек от великденско яйце) ще балансират традицията на масата. С игриви зайчета, занимателни персонажи и неизмеримо ярки великденски яйца ще създадем доста истински великденски композиции, добавя Хана Марута.



Многоцветните венци и украшения наподобяват пролетна поляна, където царува наслада и оптимизъм. Великден в този жанр е предложение за смели, съвременни хора, които мечтаят за креативен метод към коледната традиция.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР