Все още не виждам! Нямам търпение да прогледна, за да

...
Все още не виждам! Нямам търпение да прогледна, за да
Коментари Харесай

Сашка Васева: Виждам всичко сиво

" Все още не виждам! Нямам самообладание да прогледна, с цел да мога да се любувам на хубостта на света и да виждам ясно брачна половинка и децата си. Засега всичко е сиво и единственото, което съзрявам, са силуети, само че и това ме радва. "

Това показа пред " България Днес " именитата изпълнителка Сашка Васева.

Преди няколко месеца Васева претърпя тежка интервенция поради израстък в мозъка. Вследствие на образуванието дупнишката Мадона изцяло ослепява и губи всякаква вяра още веднъж да прогледне.

След животоспасяващата намеса в Германия, която продължи повече от 12 часа, докторите отстраняват израстък от главата й, огромен колкото яйце. Образуванието е притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е повода Сашка да ослепее изцяло.

Васева последователно се възвръща и е подготвена още веднъж да пее пред аудитория, само че зрението по този начин и не се завръща изцяло.

" Чувствам се чудесно, само че към момента не виждам, а това е огромна тъга за мен. От седмица съм в Германия при детето. На 2 февруари ми следва надзорен обзор в клиниката, в която ме оперираха. Досега проучванията ми са отлични, само че зрението ми е в едно и също състояние - виждам единствено силуети ", обезпокоеното показа Васева.

Любимката на хиляди българи ще се върне в родината си след прегледите в немската клиника.

Относно идните си участия изпълнителката разяснява:

" Готова съм да пея пред аудитория! Песента лекува и имам вяра, че любовта на феновете ми ще ми върне зрението. Старая се да не се разпръсквам с дребни участия по заведения. Искам да направя концерт, на който да събера обичаната от мен българска аудитория ", съобщи за край легендата на българската музика.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР