Все още не се знае откъде е дошъл дронът, открит

...
Все още не се знае откъде е дошъл дронът, открит
Коментари Харесай

Тагарев: Все още не се знае откъде е дошъл дронът, открит край Тюленово

Все още не се знае от кое място е пристигнал дронът, открит край Тюленово. Това сподели министърът на защитата Тодор Тагарев пред публицисти преди изключителното съвещание, на което ще бъде изслушан за актуална информация във връзка с открития дрон с арсенал край брега на Тюленово.

Очевидно той е паднал във водата и течението го е извлякло към брега, добави министърът. Това може да се е случило преди часове, може и преди дни, оценката от пръв взор е, че може да са минали до две седмици от неговото рухване, разяснява Тагарев. Министърът уточни, че за първите седем месеца са унищожени 127 боеприпаса от друг темперамент, като информацията е за цялата страна, а не за Черно море.

От един случай не може да съдим за наклонност, сподели Тагарев и добави, че са спазени всички протоколи. По думите му няма никакво съображение за терзание.

Относно призивите за негова оставка, министър Тагарев заяви, че приблизително по два или три пъти седмично му се желае оставката и в тази ситуация няма причина да му бъде желана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР