Все още не съм говорим с Йорданка Фандъкова, но мисля

...
Все още не съм говорим с Йорданка Фандъкова, но мисля
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Христо Иванов и Атанас Атанасов не искаха Асен Василев за финансов министър

„ Все още не съм приказваме с Йорданка Фандъкова, само че мисля на тези избори да я вкараме преди всичко като народен представител “, това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в столичния регион „ Подуяне “.

Борисов похвали Фандъкова за работата ѝ като столичен кмет през годините.

„ Старали сме се постоянно да бъдем рационални “, добави още той.

Борисов се възмути, че след половин година ръководство на Васил Терзиев е асфалтирано едното платно, а другото е за другия мандат. „ Така бяхме притиснати от псевдопромяната в тези две години, че напряко забравихме какъв брой доста е направено за София. Днес изживях културен потрес – едно от двете платна на Околовръстното е асфалтирано, към километър, и то единствено едното платно. Другото е оставено за втория мандат. И ние се радваме, че едното платно на остарялото Околовръстно в посока Овча Купел край Суходол, е асфалтирано. А другото е цялостно с дупки, колкото да се минава. А като минеш на другата страна по тангентите, които ГЕРБ направи – друга София е това “, съобщи Борисов.

„ Затова считаме този път Йорданка Фандъкова да бъде претендент за народен представител. Тя свърши голяма работа за София, която – за жалост, доста бързо се не помни. Днес общински съветници от „ Промяната “ пият, карат, вършат произшествия, че и от горната страна на всичко се заяждат с служителите на реда “, добави водачът на ГЕРБ.

Тези безхаберници, бият се с полицията и си стоят общински съветници, а ни проповядват различен морал “, съобщи водачът на ГЕРБ като засяга абсурда със съветника ПП-ДБ-СС Благовест Георгиев.

„ Вместо да го изгонят с камъни, те обмисляли да го махнат. Как може да му желаете оставката. Това за Политическа партия е обикновено “.

Борисов изясни, че когато е станало ясно, че няма да има кабинет с ПП-ДБ той е предложил в служебния кабинет да останат Асен Василев и Мария Габриел. Христо Иванов и Атанас Атанасов не желаеха Асен Василев за министър, аз настоях той да стане, добави той.

„ В този кабинет носим отговорност единствено за министъра на защитата. За външния – в случай че Главчев не го смени, няма да има никаква поддръжка. Ако желае да ме чуе, в случай че желае да се съобрази, след това ще направя по този начин, че да се съобрази “, сподели Борисов за днешното присъединяване на военният министър Атанас Запрянов в днешната конференция за сигурността в Черно море.

„ Ген. Запрянов към ГЕРБ е предан “ и акцентира, че служебния кабинет си е на Главчев. „ Конституцията помня, когато избирахме правосъден министър беше препоръчано да е Христо Иванов, само че Делян Пеевски предложи Атнас Славов. Не съм убеждавал Калин Стоянов да е вътрешен министър “, акцентира Борисов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР