Все още не са ясни причините за инцидента, при който

...
Все още не са ясни причините за инцидента, при който
Коментари Харесай

Последни новини за медиците, пострадали при адското меле с линейка в Ямбол

Все още не са ясни аргументите за случая, при който пострада целият лекарски екип при злополука с кола за спешна помощ в Ямбол. Направени са експертизи и са осъществени разпити. И водачът и здравната сестра и лекарката споделят, че това не е първият случай, само че е най-тежкият, оповестява bTV.

Припомняме, че на едно от огромните кръстовища в Ямбол джип връхлита и обръща колата за спешна помощ. „ Първата кола за спешна помощ, която пристигна взе пациента.Макар че докторката беше с контузия на главата, кървеше. Първо пациента, след това ние ", споделя здравната сестра.

Пострадалата доктор Коева споделя, че пациентът бил в тежко положение и го качили в колата за спешна помощ благодарение на Гражданска отбрана. „ Взеха го първо него, смъкнаха го,затова и Гражданска отбрана беше покрай нас,защото те вървяха след нас... Имаше спомагателни сигнали пуснати, цяло кръстовище една кола нямаше, която да не тръгне.

Последна информация за положението на медиците даде доктор Димитър Рунков. "За благополучие сътрудниците се усещат добре. Като изключим психическата драма от случилото се, сътрудниците са добре. Шофьорът и здравната сестра са с лека телесна щета с тъй наречените със разтърсване. Докторката е със междинна телесна щета с хематом, който към този момент не оказва въздействие ", посочи той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР